*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bolu’da, Huzurevi Sakini 23 Kişi Zehirlenme Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı  (Okunma sayısı 127 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Bolu’da, Huzurevi Sakini 23 Kişi Zehirlenme Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı



Bolu’nun Gerede ilçesinde bulunan Esentepe Huzurevi’nde kalan yaşlılar arasında yaşanan ani sağlık sorunları, bölgeyi endişeye sürükledi. İlçede yaşamını sürdüren 54 huzurevi sakini, dün akşam saatlerinde mide bulantısı, kusma ve ishal belirtileriyle karşılaştı.

“Tedavi İçin Hızla Hastanelere Nakledildiler”

Yaşlıların rahatsızlanması üzerine hemen harekete geçildi. 23 yaşlı birey acilen sağlık kuruluşlarına taşındı. Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve Gerede Devlet Hastanesi, hastaların hızlıca müdahale edilmesi için seferber oldu. Şans eseri, hastaların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Ancak tedbir amaçlı olarak hastanelerde gözlem altında tutuluyorlar.

“Gıda ve İçme Suyundan Numuneler Alındı”

Olayın ardından İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, yaşlıların zehirlenme ihtimalini ortadan kaldırmak için huzurevinde bulunan gıdalardan ve içme suyundan numune aldı. Numuneler, detaylı bir incelemeye tabi tutulacak.

“Toplumun Dikkatle Beklediği Gelişmeler”

Gerede ilçesinde yaşanan bu olay, halk arasında endişeye yol açtı. Yaşlılar için huzurevlerinin güvenliği, herkesin öncelikli endişesi haline geldi. İl Sağlık Müdürlüğü ve ilgili makamlar, olayın nedenlerini titizlikle araştırmaya devam ediyor.

bolugundem.com


ETİKETLER BoluGeredeGıda ZehirlenmesiHuzureviYaşlılar kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45