*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Fotoğrafçılar Samsun’u Fotoğrafladı  (Okunma sayısı 1886 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engelli Fotoğrafçılar Samsun’u Fotoğrafladı
« : Eylül 20, 2013, 03:39:12 ÖS »
Engelli Fotoğrafçılar Samsun’u Fotoğrafladı



Özürlüler Destek Programı (ÖDES) çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Samsun Valiliği ve Canik Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 'Engelliler Gözüyle Samsun Projesi'nde katılan engelli öğrenciler, Canik Başarı Üniversitesi'ni ziyaret etti.
 
Özürlüler Destek Programı (ÖDES) çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Samsun Valiliği ve Canik Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 'Engelliler Gözüyle Samsun Projesi'nde katılan engelli öğrenciler, Canik Başarı Üniversitesi'ni ziyaret etti. Canik Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Sevgi Seli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde fotoğrafçılık eğitimi alan engelli öğrenciler, üniversiteyi dolaşarak Samsun’u kuş bakışı fotoğraflamanın keyfini yaşadı. Engelli öğrencilerin objektiflerine yansıyan kuş bakışı Samsun fotoğrafları, açılacak sergide beğeniye sunulacak.
 
Fotoğraf eğitmeni Meral Okay, Engelliler Gözüyle Samsun Projesi ile engelli bireylerin sanatsal yönlerini ortaya çıkararak sosyal hayata entegrasyonlarını kolaylaştırma hedeflendiğini söyledi. Okay, proje sonunda öğrencilerin çektiği fotoğraflardan oluşan bir sergi açacaklarını açıkladı. Okay, “Daha önce Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in açıkladığı gibi Engelli Gözüyle Samsun Kataloğu da oluşturulacak. Öğrencilerimiz çok güzel fotoğraflar çekiyor. Bize bu fırsatı veren Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir'e teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
 
20.09.2013 - Cihan