*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi’nde Şampiyon Şahinbey Oldu  (Okunma sayısı 296 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi’nde Şampiyon Şahinbey Oldu



Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, topladığı 70 puan ile 2022-2023 yılı Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi Şampiyon tamamladı.

Bitexen Ampute Futbol Süper Lig 2.Devre 2.Etap müsabakaları 20-25 Mayıs tarihleri arasında Antalya, Zeytinköy Ampute Futbol sahasında oynandı. Ligin son maçında Bağcılar Ampute Spor Kulübü ve Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Bağcılar Ampute Spor Kulübü kalecisi olmadığı için sahadan 3-0 hükmen mağlup ayrıldı.

11 takımın mücadele ettiği etapta, çıktığı 26 maçta 22 galibiyet alan Gaziantep ekibi sezonu şampiyon olarak tamamladı. Mavi beyazlılar sezon boyunca 129 gol atıp kalesinde sadece 13 gol gördü.
Fatih Karakuş yönetimdeki takım kupa ve madalyalarını Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çakıcı ve Murat Kemal Yüksel’den aldı.

Kupayı töreninin ardından konuşan Fatih Karakuş’’ yorucu bir sezondu ama sonu güzel oldu’’ dedi.
Karakuş’’ Güzel ve yorucu bir sezon oldu. Takım halinde sahaya olduğumuz her an şampiyonluk için mücadele ettik. Bu mantalite ile savaştık ve karşılığını aldık. Bizlere destek olan herkese teşekkür ederim. Yorucu bir sezondu ama sonu güzel oldu’’ ifadelerini kullandı.

TBESF


ETİKETLER Ampute FutbolBitexenŞahinbey BelediyeSüper Lig kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri