*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İşitme Engelli Kadın Milli Voleybol Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor  (Okunma sayısı 254 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
İşitme Engelli Kadın Milli Voleybol Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor



İşitme Engelli Kadın Milli Voleybol Takımı, 11. Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası’na katılmak üzere Karabük’te hazırlıklarını sürdürüyor. Kürsüde yer almayı hedefleyen milli takım, günlük çift antrenmanlarla çalışmalarını sürdürüyor.

Olimpiyat ve dünya şampiyonu olan takımımız, Avrupa Şampiyonası’nda başarı elde etmek için tempoyu yükseltiyor. İşitme Engelli Kadın Milli Voleybol Takımı’nın başantrenörü Osman Çarkçı, “Şimdi sıra Avrupa Şampiyonası’nda. Karabük bizim için özel bir yer haline geldi. Çalışmalarımızı çok iyi imkanlarla sürdürüyoruz. İl Müdürümüz Coşkun Bey sayesinde salonlar ve kondisyon merkezlerine erişimimiz var. Çalışmalarımız oldukça iyi gidiyor. Kadın voleybol takımımızın olimpiyattaki başarısını burada tekrarlamasını umuyorum. Evimizdeyiz ve rakiplerimizi iyi tanıyoruz. Bu rakiplerle burada mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başarıya ulaşacaklarını ifade eden Çarkçı, hedeflerinin Türk bayrağını dalgalandırmak olduğunu belirtti. Sporseverleri maçlara davet eden Çarkçı, “Çok keyifli ve güzel karşılaşmalar olacak. Desteklerini bekliyoruz. Birlik ve beraberlik en önemli faktör. Türkiye’yi halkımızla temsil etmek bizim için büyük bir mutluluk” dedi.

Milli takımın 5 yıldır formasını terleten Sinem Başgöynük ise her gün çift antrenman yaparak hazırlandıklarını söyledi. Karabük’ün kendilerine uğur getirdiğine inandıklarını ve burada olmaktan mutlu olduklarını belirten Başgöynük, “Dünya ve olimpiyat şampiyonu bir takımız. Avrupa şampiyonu olacağımıza inancımız tam” şeklinde konuştu.

boluolay.com


ETİKETLER Avrupa Şampiyonasıİşitme EngelliMilli TakımVoleybol Şampiyonası kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri