*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Christoph Daum, Yoğun Bakıma Alındı  (Okunma sayısı 326 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6654
Christoph Daum, Yoğun Bakıma Alındı
« : Mayıs 24, 2023, 02:26:47 ÖÖ »
Christoph Daum, Yoğun Bakıma Alındı



Türk futbolunda unutulmaz başarılara imza atan Christoph Daum’un New York’ta yoğun bakıma alındığı öğrenildi. 69 yaşındaki Christoph Daum’la ilgili endişelendirici bir haber ortaya çıktı. Alman basınından Bild’in haberine göre; Kanser tedavisi gören Alman teknik direktör, New York’ta yoğun bakıma alındı.

Teknik direktörlük kariyerine Köln’de başlayan Christoph Daum daha sonra Stuttgart, Beşiktaş, Bayer Leverkusen, Austria Wien, Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt, Club Brugge, Bursaspor ve Romanya Milli Takımı’nı çalıştırdı.

69 yaşındaki teknik direktör Türkiye kariyerinde Beşiktaş’la 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu, Fenerbahçe’de ise 2 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

“Fenerbahçe’den Geçmiş Olsun Mesajı”

Fenerbahçe, ABD’de tedavi amaçlı hastanede bulunan Christoph Daum’a geçmiş olsun mesajı yayımladı. Sarı-lacivertliler, eski teknik direktörü Christoph Daum için yayımladığı mesajda şu ifadeler kullanıldı:

“Bir rahatsızlık geçirdiğini öğrendiğimiz eski teknik direktörümüz Christoph Daum’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz”

Milliyet


ETİKETLER Christoph DaumFenerbahçeKanserYoğun Bakım kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri