*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Gölcük İşitme Engelliler Voleybol Takımı 3. Kez Türkiye Şampiyonu Oldu  (Okunma sayısı 372 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6631
Gölcük İşitme Engelliler Voleybol Takımı 3. Kez Türkiye Şampiyonu Oldu



Gölcük işitme engelliler kadın ve erkek voleybol takımları, 3. kez üst üste Türkiye şampiyonu olarak büyük başarıya imza attı. Afyonkarahisar’da düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Kadınlar ve Erkekler Voleybol Şampiyonası’nda, Gölcük İşitme Engelliler Kadın Takımı, İstanbul Çekmeköy İşitme Engelliler Kadın Takımı’nı 3-2 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Gölcük İşitme Engelliler Erkek Takımı ise Van Belediye Spor İşitme Engelliler Erkek Takımı’nı 3-0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Kazanılan şampiyonlukları tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “3 kez olduğu gibi bu yıl da Türkiye Şampiyonu olarak Gölcük’ün gururu olan voleybol takımlarımızın başarılı sporcularını, teknik heyetlerini, dernek başkanları Hasan Bat ve Hasan Aydınlı’yı tebrik ediyor, üstün başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İHA


 KATEGORİLER Spor
 ETİKETLER Gölcükİşitme EngelliKocaeliVoleybol kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri