*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Antalya Büyükşehir Belediyesi Vatandaşları Engelli Filmi ile Buluşturdu  (Okunma sayısı 2378 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Antalya Büyükşehir Belediyesi Vatandaşları Engelli Filmi ile Buluşturdu



Antalya Büyükşehir Belediyesi, engelli birey ile annesinin hikayesinin anlatıldığı "Köşe" filmini Antalyalılarla buluşturdu. Filmi izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, çok özel bir filmi Antalyalı vatandaşlarla buluşturdu. Yönetmenliğini Umut Ayaz'ın, senaryo ve yapımını da Cenk Behram Su'nun yaptığı "Köşe" adlı filmin Antalya Kültür Merkezi (Akm) Aspendos Salonu'ndaki gösterimi izleyiciden tam not aldı. Engelli bir gencin iç dünyasının yansıtıldığı filmi izleyen vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.
 
Filmin sonunda bir konuşma yapan senarist ve aynı zamanda engelli genci oynayan Cenk Behram Su, filmin birçok insanın eseri olduğunu söyledi. Gönüllü bir kadroyla filmi çektiklerini ifade eden su, kimsenin para almadan filme katkı sunduğunu kaydetti. Çekimlere her taraftan destek geldiğini açıklayan Cenk Behram Su, gösterim için kendilerini davet eden Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.
 
05.12.2013 - İHA


Anahtar Kelimeler : Ben kendi adıma gelecekten her zaman ümitli olmaktan yanayım kim bilir belki bizde bir gün mutlu oluruz, yüzümüz güler. Bizim mutlu olmamız ailelerimizin üzerindeki yükümüzün hafifletilmesine bağlı olarak  gelişecektir.Bunun içinde sivil toplum bilincinin artması sosyal ve sağlık