*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Eskişehir'de Tekerlekli Sandalyeli Sema Gösterisi  (Okunma sayısı 2444 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Eskişehir'de Tekerlekli Sandalyeli Sema Gösterisi
« : Aralık 11, 2013, 10:58:20 ÖÖ »
Eskişehir'de Tekerlekli Sandalyeli Sema Gösterisi



3 Aralık "Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Bedensel Engelli Sema Ekibi Eskişehir'de sema gösterisi yapıldı.
 
Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri çerçevesinde, "Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla dünyanın ilk ve tek bedensel engelli sema ekibi, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde gösterilerini sundu. Tekerlekli sandalyede sema gösterisinin sunumunu yapan Muhammet Emin Kutlu, Mevlana ve Mesnevilikle ilgili tarihsel süreçte önemli noktaları aktardı. Recep Çetin, İbrahim Dayan, Nihat Karataş ve Nadir Koç'tan oluşan sema ekibi, sema hocası Tevfik Kuşlular eşliğinde yaptıkları gösteri, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Dakikalar boyunca ayakta alkışlanan gösteriye Eskişehir halkının yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.
 
Eskişehir Vali Yardımcısı Azmi Çelik'in de katıldığı program sonunda sema gösterisinin sunumunu yapan Muhammet Emin Kutlu'ya, semazenlere ve yoğun çaba harcayanlara, günün anısına çeşitli hediyeler ve çiçek takdim edildi.
 
04.12.2013 - İHA


Anahtar Kelimeler : X 3 Anne-Baba  artık bu gerçeği resmi olarak tanıması anlamına geliyor yada ben öyle düşünüyorum.Bir çok düzeltme ekleme ve üzerinde tartışım yeniliklerle donatılınca elbette bir gün Avrupa engellilerinin seviyesine erişebilir, beklide önüne geçe biliriz ne dersiniz?