*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Aras Bulut İğnemli Engelli Rolünde  (Okunma sayısı 3008 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Aras Bulut İğnemli Engelli Rolünde
« : Kasım 29, 2013, 08:25:43 ÖS »
Aras Bulut İğnemli Engelli Rolünde



Öyle Bir geçer Zaman Ki adlı dizide sergilediği performans ile bir anda ünlü olan Aras Bulut İğnemli, Çağan Irmak'ın Tamam mıyız? Adlı filminde başrol oynadı. Kolsuz ve bacaksız bir genci canlandıran Aras Bulut İğnemli rol gelince ilk önce çok korktuğunu söyledi.
 
Aras Bulut İğnemli'ye Çağan Irmak o  rolü teklif ettiğinde Ara ilk önce tedirginlik yaşamış.  Aras Bulut, filmde 17 -18 yaşlarında tekerlekli sandalye kullanan bir genci canlandırıyor.
 
Aras Bulut İğnemli, yeni filmi için “Çağan, ‘kolsuz bacaksız İhsan’ rolünü teklif edince korktum!” dedi.
 
Televizyon dizilerinde yıldızı parlayan Aras Bulut İğnemli, Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği “Tamam mıyız?” filminde kolları ve bacakları olmayan, tekerlekli sandalyeye mahkum 17’lik İhsan’ı oynuyor.
 
İğnemli: “Çağan Irmak, bu rolü teklif ettiğinde resmen korktum. Altından kalkabilir miyim, hikayedeki kişiyle, oynayacağım kişi aynı olacak mı diye endişelendim. Ama sonuçtan herkes çok memnun kaldı. Ben 23 yaşına yeni bastım, filmdeki çocuk ise 17-18 yaşında, kolu ve bacağı yok. Yani fiziksel olarak daha zayıf olmam gerekiyordu, 64 kiloya düştüm, sporu bıraktım. Kollar hep arkada oynamak zordu, film biter bitmez fizik tedavi gördüm sırtımdan. Ama her şeye değdi! Başardığını görünce, her şeyi unutuyorsun, o kadar gururluyum ki" dedi.-yirmidorthaber.com


Anahtar Kelimeler : kayıt aşamaları - çağlar network kayıt ol - çağlar network kayıt sayfası - çağlar network kazanç planı - çağlar network marketing plan - çağlar network şifre - çağlar network sponsor numarası - çağlar network sponsor pin numarası - çağlar network sponsor üye numarası