*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Samsun’da Engellilere Yeni Hizmet Binası İnşa Edildi  (Okunma sayısı 261 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6555
Samsun’da Engellilere Yeni Hizmet Binası İnşa Edildi
« : Temmuz 16, 2022, 12:40:37 ÖÖ »
Samsun’da Engellilere Yeni Hizmet Binası İnşa Edildi



Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi’ne Adnan Kahveci Parkı içerisinde yeni bir hizmet binası yaptı.

Dernek Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu, hem yeni bina hem de her zaman yanlarında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür etti. Hakyemezoğlu, “Dernek çok güzel bir alanda inşa edildi. Çalışmalar da kısa sürede bitirildi. Çevre düzenlemesi ile birlikte modern bir hizmet binasına kavuştuk. Yeşillikler içinde. Ferah ve güzel bir ortamımız var. Ulaşımımız kolay. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e bize verdiği sözü tuttuğu ve her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni binanın engelliler için çok güzel bir şekilde inşa edildiğini söyleyen dernek üyelerinden Mustafa Gülay ise “Kısa sürede bitirilmesi de bizim için güzel oldu. Başkanımıza tüm engelliler adına bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum. Allah ondan ve ekibinden razı olsun” diye konuştu.

“Her zaman yanlarındayız”

“Belediye olarak birinci görevimiz engelli kardeşlerimizin yaşadıkları şehirde engelsiz bir yaşam standardını onlara sunmak” diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Derneğimize kalıcı ve tüm sosyal aktivitelerini yapabilecekleri güzel bir mekan inşa ettik. Adnan Kahveci Parkı güzel ve korunaklı, güvenli ve çok şık bir alan. Ağaçların içerisinde geniş bir alanı var. Orada her türlü faaliyetlerini, sosyal, kültürel, eğitim çalışmalarını rahatlıkla yapabilecekler. Engelli vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

İHA


ETİKETLER Başkan Hayriye HakyemezoğluBaşkan Mustafa DemirEngelliSamsun Büyükşehir BelediyesiTürkiye Sakatlar Derneği Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri