*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Ligi Üçüncü Bitirdi  (Okunma sayısı 1138 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6671
Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Ligi Üçüncü Bitirdi



Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye basketbol Garanti 1. Ligini 3. Sırada tamamlayarak başarılı bir sezon geçiren ve ardından play-offa kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 9 Haziran’da deplasmanda Ankara TSK ile oynuyor.

Ligde elde ettiği aynı başarıyı Play-offlarda gerçekleştiremeyen Büyükşehir Belediyespor Engelli Basketbol Takımının, play-off da henüz galibiyeti yok.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Muharrem Karakafa, yaptığı açıklamada, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ligi üçüncü sırada bitirerek adından övgüyle söz ettirmiş, mücadele ettiği 1. Ligde bağlı bulunduğu Büyükşehir Belediyesini ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmiştir. Bu sezon kısıtlı kadroyla bir geçiş dönemi yaşadık. Bundan dolayı Play-offa gelen batı grubundaki takımlar karşısında galip gelme şansımız olmadı. Play-offların bitmesine üç maç kaldı. Bunlardan ikisini deplasmanda, birisini kendi evimizde oynayacağız. Bu üç maçı da tamamladıktan sonra yeni sezonun planlamasına başlayarak iyi bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz. Hem bütçe açısından, hem de kadro açısından takımlar arasında çok büyük denge farkı var. Yeni sezonda bu farkı kapatarak şampiyonluk mücadelesi veren takımlar arasında olmayı hedefliyoruz. Play-off maçları bittiğinde, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e ve Kulüp Başkanımız Osman Toprak’a rapor vereceğiz. Başkanlarımızla yapacağımız toplantının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un adına yakışır transferler yaparak 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi vermek istiyoruz. Şimdi önümüzde Ankara TSK maçı var. Deplasmanda oynayacağımız bu maçı kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Daha sonra kendi evimizde Ordu ile, son maçımızı deplasmanda Ankara Büyükşehir Belediyesi ile oynayarak, play-off maçlarını tamamlayacağız” dedi.

02.06.2015 - İHA


Etiketler: EHS’yi ilk imzalayan ülkeler arasındadır yer almış, ardından da, ve sözleşmeye taraf olmuştur. Bu Sözleşme’nin 9. maddesi erişilebilirlikle alâkalıdır ve hükümleri Türkiye’yi bağlamaktadır
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri