*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Balıkesir Üniversitesi Hastanesinde 'Periton Diyaliz' Başladı  (Okunma sayısı 2113 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Balıkesir Üniversitesi Hastanesinde 'Periton Diyaliz' Başladı



Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde periton diyalizine başlandı.

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde periton diyalizine başlandı. İlk hastaya periton diyaliz kateteri takılması ise hastane yönetimi ve sağlık ekibi tarafından pasta kesilerek kutlandı.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde ilk defa bir hastaya Dahiliye ve Nefroloji Uzmanı Doç. Dr. Ömer Toprak tarafından periton diyalizi kateteri takıldıği bildirildi. BAÜ'den yapılan açıklamada, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ömer Toprak ve ekibi tarafından gerçekleştirilen bu uygulamanın ardından hastanın periton diyalizine de başlandığı kaydedildi.

13 senedir kalp ve damar hastası olan 71 yaşındaki Kevser Kocaman'a ilk defa uygulanan yöntemle ilgili bilgi veren Doç. Dr. Ömer Toprak, tedavi süreci sırasında hastanın ve personelin kendilerine çok yardımcı olduğunu belirtti. Toprak, hastanenin inşa halindeki yeni binasına taşınmasının ardından imkanlarının daha da gelişeceğini, bu sayede daha fazla çalışma yapabileceklerini ve gelecekte böbrek naklini de BAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapmak istediklerini söyledi.

Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Engin Ulusal, Doç. Dr. Ömer Toprak ve ekibine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

İlk defa gerçekleştirilen uygulama daha sonra hastane ekibi tarafından pasta kesilerek kutlandı. - BALIKESİR


Kaynak haberler.com ulaşmak için tıklayınız.

Etiketler :DARICA BİR UMUT ENGELLİLER DERNEĞİ  ÜÇ YILDIZ KÖRLER DERNEĞİ FATİH SULTAN MEHMET AdWords Reklamlarınızı siz oluşturursunuz Reklamlarınız Google’da görünür Müşterileri siz çekersiniz 10 MİLYON TOPLADIK AMA 11 MİLYONLUK İŞ YAPTIK CHP’DE  akp söz milletin haydi turkiye söz sizin söz halkın söz turk vatandaşının haydi elele verelim elele tarifesi avea turkkcell