*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ankara Büyükşehir'den Akçakoca'ya Yeni Engelli ve Yaşlılar Kampı  (Okunma sayısı 2377 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Ankara Büyükşehir'den Akçakoca'ya Yeni Engelli ve Yaşlılar Kampı



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, başarılı öğrenciler ile yaşlı ve engelli vatandaşların yararlanacağı Akçakoca'daki kamp ve dinlenme tesisini hizmete açacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Düzce'nin tatil yöresi Akçakoca'da yapımı tamamlanan Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, yarın Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından hizmete açılacak. Ankara'ya 3 saatlik mesafedeki Akçakoca'da deniz kenarında, yepyeni ve modern tesisleriyle hizmete girecek olan kamp, Başkentli misafirlerine doyulmaz bir tatil keyfi yaşatacak.

KAMPTA YOK YOK

Her yıl yaz ayları boyunca Başkentli başarılı öğrenciler ile yaşlı ve engelli vatandaşları 5 yıldızlı otel konforunda Akçay Tatil Kampı'nda ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, tatil tesislerine bir yenisini de Akçakoca'da ekliyor. Akçay'daki 300 kişilik kampa, 150 kişilik kapasitesiyle destek sağlayacak olan Akçakoca tatil kampında da yok yok...

"HER ŞEY DAHİL ÜCRETSİZ"

Futbol ve basketbol sahalarından, havuzuna, denizine, eğlenceli spor aktivitelerinden, amfi tiyatroda animasyon gösterileri ve kamp ateşine kadar pek çok etkinliğin düzenleneceği Akçakoca tesisleri de Akçay'daki tatil kampı gibi pek çok gezi ve eğlence dolu aktivitelerle unutulmaz bir tatil fırsatı sunacak. Büyükşehir Belediyesi'nin yine ücretsiz olarak Başkentli öğrenci, yaşlı ve engelli vatandaşları ağırlayacağı Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, açık büfe kahvaltısı, öğle ve akşam yemeğiyle "her şey dahil ücretsiz" hizmet verecek.

22.08.2014 - Sabah