*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Denizli’de, Mantar Ararken Kaybolan Yaşlı Kadın Aranıyor  (Okunma sayısı 269 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Denizli’de, Mantar Ararken Kaybolan Yaşlı Kadın Aranıyor



Denizli’nin Bekilli ilçesinde eşiyle birlikte ormanlık alanda mantar ararken kaybolan yaşlı kadın, dağ taş aranıyor. Su birikintilerinin dahil tahliye edildiği alanda, çok sayıda ekip kadının bulunması için seferber oldu.

Bekilli ilçesine bağlı Gömce Mahallesi’nde yaşayan 72 yaşındaki Ayşe Koç, dün öğle saatlerinde eşi Ahmet Koç ile birlikte mahalle yakınındaki İmralı Yolu bölgesine mantar aramak için gitti. Ormanlık alanda mantar arayan Ayşe Koç, bir süre sonra gözden kayboldu. Koca Ahmet Koç, eşini tüm aramalarına rağmen bulamayınca jandarma ekiplerini arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine giden jandarma ve arama kurtarma ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Gece saatlerine kadar devam eden arama çalışmalarında Ayşe Koç bulunamadı.

“Su birikintileri boşaltıldı”

Havanın kararması nedeniyle ara verilen arama çalışmalarına sabahın ilk ışıklarıyla tekrar başlayan ekipler, su birikintileri dahil kepçe yardımıyla alanda çalışmalarını yoğunlaştırdı. Gece saatlerinde de çalışmaların süreceği öğrenilen ormanlık alanda çok sayıda vatandaş da aramaya destek veriyor.

İHA


ETİKETLER BekilliDenizliGömce MahallesiKayıpYaşlı Kadın kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri