*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Özel Sporcular Spor Federasyonunda Birol Aydın Tekrar Başkan Oldu  (Okunma sayısı 896 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Özel Sporcular Spor Federasyonunda Birol Aydın Tekrar Başkan Oldu



Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 4'üncü Olağan ve Mali Genel Kurulu kapsamında Birol Aydın tekrar başkan seçildi.

Tek aday olarak seçime giren Birol Aydın, 292 delegeden 201'inin katıldığı oylamada 11 oyun geçersiz sayılmasıyla 190 oy aldı. Tekrar başkan seçilmesinin ardından konuşan Birol Aydın, "Artık yeni bir 4 yıllık döneme giriyoruz. Hedeflerimiz daha çok sporcuya ve aileye ulaşmak. Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Camia olarak bugün burada bulunuyoruz. Ailelerimiz bize tekrar görev verdi. İlk olarak özel sporcularda tek aday olarak seçime girdik. Bu bize gösteriyor ki, özel sporcuların kalbi tek yumruk olarak atıyor. Ayrıca, yeni hedeflere ve umutlara yelken açtık. Özel sporcuların hiçbirini evinde bırakmayacağız. Artık hepinizi salonlarda görmek için elimizden geleni yapacağız. Bugün buraya gelen ve bu camiaya destek veren tüm delegelere , kulüplere ve ailelerimize sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan başkanlık seçimini eski milli futbolculardan Tanju Çolak da takip etti. Tekrar başkan seçilen Birol Aydın ve ekibine her türlü desteği vereceğini ifade eden Çolak, "Çok özel bir camianın içerisinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni dönemde başkan ve ekibine başarılar diliyorum. Onlar çalışacak, biz de takip edeceğiz. Kısacası, kendilerine her türlü desteği vereceğiz" dedi.

Birol Aydın'ın başkanlığındaki yönetim kurulu; Efkan Korkmaz, Saadettin Akçi, Aydın Koç, Osman Akdemir, Can Dağaşan, Metin Toraman, Mustafa Baş, Ali İhsan Yıldırım, Ömer Osman Yanık, Mehmet Almalı, İrfan Neziroğlu, Hasan Çavuşoğlu, Onur Sağlam, Ensar Kurt'tan oluştu. Denetleme kuruluna Muhsin Gürsu ve Muhsin Karatepe, Disiplin kuruluna

Ünal Bingül, Abdullah Polat, Özlem Titrek, Abubekir Özcan ve Mehmet Belge seçildi.

22.11.2016 – DHA