*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: ABD’de, Kanser Annesi İçin Oğlunun Yaptığı Gözleri Yaşla Doldurdu  (Okunma sayısı 1144 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6555
ABD’de, Kanser Annesi İçin Oğlunun Yaptığı Gözleri Yaşla Doldurdu



Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Matt Shaha, kanser hastalığı nedeniyle saçlarını kaybetti. Oğlunun, kanser hastası annesi için yaptığını duyanların gözleri doldu. ABD’nin Arizona Eyaleti’nde yaşayan Melanie Shaha, 2017 yılında kanser hastalığının nüksettiğini öğrendi. Kanser yüzünden gördüğü radyasyon terapisi saçlarının dökülmesine neden oldu.

Shaha’nın 28 yaşındaki oğlu Matt, ailecek yemek yedikleri bir akşam annesine “Saçımı uzatıp sana peruk yaptıracağım” dedi. Matt, ardından bu şakanın aslında çok mantıklı olduğunu fark etti. Genç adam, başta şaka olarak ortaya attığı bu fikrin hiç de kötü bir fikir olmadığını düşünerek saçını uzatmaya başladı.

“Modern Şekilde Kesilip Boyandı”

Yaptığı fedakarlıkla annesine oldukça anlamlı bir hediye veren Matt Shaha’nın üç yıla yakın süredir kesilmeyen saçları peruk yapıldı. Matt’in saçları, bir kuaför tarafından modern şekilde kesilip boyandı.

Altı çocuk annesi Melanie Shaha, “Hastalığı çok önemsemesem de hasta görünmek istemiyorum” diyor.

Matt ise “Lafını etmeye değmez, zaten saçımı bana veren de o” sözleriyle tedavi sürecindeki annesine desteğini yineledi.

TGRT Haber


ETİKETLER ABDAnneKanserKanser Hastası kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri