*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Yolcuya Yardım Etmeyen Ryanair’e Büyük Tepki!  (Okunma sayısı 367 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6555
Engelli Yolcuya Yardım Etmeyen Ryanair’e Büyük Tepki!
« : Mayıs 21, 2023, 12:52:49 ÖÖ »
Engelli Yolcuya Yardım Etmeyen Ryanair’e Büyük Tepki!



Ryanair uçağıyla İsveç’e seyahat eden engelli bir yolcunun merdivenlerden kendi imkanlarıyla indiği anları görenler yardımcı olmayan havalimanı ve Ryanair ekiplerine tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre; İsveç’in Göteborg kentine giden Ryanair uçağının engelli yolcusu Adrian Keogh, uçağın inmesinin ardından ekiplerden gerekli yardımı talep etti. Ancak mürettebatın yardım gelmesi için 1 saat beklemesi gerektiği ya da kendisinin inmesi gerektiği cevabı verildi. Bunun üzerine merdivenlerden elleriyle ve zorlukla inen yolcuyu görenler duruma tepki gösterdi.

Havalimanı yetkilileri daha sonra yaptıkları açıklamada; ‘Olaydan derin üzüntü duyuyoruz. Öngörülemeyen aksaklıklar meydana geldi’ ifadelerini kullandı.

Benzer skandallarla anılan Ryanair firması, daha önce de Liverpool’dan Roma’ya gitmek için uçağa binen Noah Cunningham isimli engelli yolcuyu, “elektrikli tekerlekli sandalyesinin uçağa zarar vereceği” gerekçesiyle uçaktan indirmişti.

airporthaber.com


ETİKETLER Engelli YolcuİsveçRyanair kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri