*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kral Charles’ın Taç Giyme Töreninde Andrea Bocelli Sahne Alacak  (Okunma sayısı 363 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6555
Kral Charles’ın Taç Giyme Töreninde Andrea Bocelli Sahne Alacak



Kraliçe Elizabeth’in ölümünün ardından tahta çıkacak olan Kral Charles’ın mayıs ayında taç giyme töreni gerçekleşecek. Kral’ın bu büyük gününde Adele ve Elton John gibi isimlerine sahneye çıkmak istemediği ortaya çıkmıştı. Grammy ödüllü şarkıcı Katy Perry ve Lionel Richie gibi isimler ise Kral Charles’ın teklifini kabul etti.

Geçtiğimiz eylül ayında annesi Kraliçe II. Elizabeth’in ölümünün ardından tahta çıkan Kral Charles’ın taç giyme töreni 6 Mayıs Cumartesi günü Westminster Abbey’de gerçekleşecek.

Tüm İngiltere’de büyük bir coşku ile kutlanacak taç giyme töreninin ardından düzenlenecek olan Coronation Big Lunch etkinliğinde dünyaca ünlü birçok ismin sahne alması bekleniyordu. Ancak iddialara göre, sanatçıların birçoğu Kral’ın çağrısına “Hayır” yanıtını vermişti.

7 Mayıs günü düzenlenecek olan görkemli konserde sahne alacak dünyaca ünlü şarkıcılar belli oldu.

Grammy ödüllü ABD’li şarkıcı Katy Perry, 80’li yıllara damgasını vuran Lionel Richie ve İtalyan tenor Andrea Bocelli’nin sahne alacağı açıklandı.

NTV


ETİKETLER Andrea BocelliİngiltereKral CharlesTaç Giyme kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri