*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Teknosa’ya Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde 3 Ödül  (Okunma sayısı 350 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6555
Teknosa’ya Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde 3 Ödül
« : Şubat 23, 2023, 12:55:04 ÖS »
Teknosa’ya Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde 3 Ödül



Teknosa, Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde hayata geçirdiği uygulamalarla üç ödülün sahibi oldu. Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, bu yıl 5’incisi düzenlenen Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde üç ödül birden kazandı.

Teknosa, dijital yetkinliklerle zenginleştirdiği müşteri odaklı yeni konsept mağazaları ile “Sıradışı Müşteri Deneyimi” kategorisinde “Üretken Proje” ödülünü kucaklarken, müşterilerine çoklu kanal satış ve iletişim desteği sağlayan görüntülü görüşme, canlı destek, otomatik süreç çözümleri sunan whatsapp, webchat, videochat, TTS uygulamalarıyla “En İyi Dijital Müşteri Deneyimi” kategorisinde bir diğer “Üretken Proje” ödülünün de sahibi oldu.

Sürdürülebilirliği tüm işlerinin merkezine koyan Teknosa, BlindLook iş birliğiyle web sitesini görme engelli kullanıcıları için erişilebilir hale getirdiği uygulaması ve işitme engelli müşterileri için devreye aldığı “Teknolojik Eller” destek hattıyla da “Müşteri Deneyiminde Sürdürülebilirlik” kategorisinde “İyi Fikir” ödülüne layık görüldü.

DHA


 KATEGORİLER Teknoloji
 ETİKETLER BlindLookCanlı DestekErişilebilirlikGörme Engelliİşitme EngelliSabancı HoldingTeknosa Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri