*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Lara Birlik Sahilinde Yapımına Başlanan 'Engelsiz Plaj' Beğenildi  (Okunma sayısı 2227 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Lara Birlik Sahilinde Yapımına Başlanan 'Engelsiz Plaj' Beğenildi



Büyükşehir tarafından Lara Birlik sahilinde yapımına başlanan 'Engelsiz Plaj'da sona yaklaşıldı. STK'lar çalışmaları beğendi.
 
Geçtiğimiz aylarda engelli bireylerin denize erişimlerini sağlayacak 'Engelsiz Plaj' için harekete geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara Birlik sahilinde yürüttüğü çalışmaların sonuna geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal çalışmaları inceleyerek bilgi aldı.
 
DERNEKLER DE İNCELEDİ
 
Cemal Öcal ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Altı Nokta Körler Derneği Antalya Şubesi, Antalya Sakatlar Derneği ve Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği Antalya Şubesi yetkilileri ve dernek üyeleri yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak istek ve önerilerde bulundu.
 
DENİZE KADAR GİDEBİLDİLER
 
Tesiste yer alan platform sayesinde deniz kenarına kadar rahatça gelen üyeler aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Tesiste engelli vatandaşların kullanabileceği 2 adet tuvalet, engelli asansörü, 2 adet soyunma kabini ve 4 adet duş bulunuyor. Görme engelli vatandaşların da düşünüldüğü tesiste biril alfabesi ile yönlendirme yazıları yer alıyor. Genel Sekreter Yardımcısı Öcal STK'ların istek ve önerilerinin hizmetin kalitesi açısından önem arz ettiğini vurguladı. Plaj 2014 yaz başında açılacak.- Sabah


Etiketler : DERİ HASTALIKLARI Psikiatrik etyolojili deri hastalıkları (nörotik ekskoriasyon, faktisiyel dermatit, vb.) 1-Orta 5 2-Şiddetli 10 3-Çok şiddetli 20 VI. DERİ TÜMÖRLERİ A.BENİGN NEOPLAZM VE HİPERPLAZİLER Kongenital melanositik nevus:1-1.5-20 cm arasında olanlar 2-20 cm’den büyük