*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli ve Hamile Kamu Çalışanlarına İstanbul’da İdari İzin Verildi  (Okunma sayısı 602 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6555
Engelli ve Hamile Kamu Çalışanlarına İstanbul’da İdari İzin Verildi



Türkiye’de etkisini sürdüren soğuk hava dalgasının getireceği kar yağışı nedeniyle engelli ve hamile kamu çalışanlarına idari izin verildi. Ardından Hangi şehirlerde kar tatili var? Engelli ve hamile kamu çalışanlarına idari izin verilen iller hangileri? sorularının yanıtı merak edildi.

Hangi şehirlerde kar tatili var? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Vali Ali Yerlikaya, kent genelinde güvenlik, sağlık, ulaşım hizmetleri dışında memur, işçi ve diğer personelin yarın idari izinli sayılacağını duyurdu. Engelli ve hamile kamu çalışanlarına idari izin verilen iller hangileri?

HANGİ ŞEHİRLERDE KAR TATİLİ VAR?

Meteoroloji ve AKOM’un günlerdir devam eden uyarılarının ardından İstanbul’un yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Yağışın başlamasıyla birlikte İstanbul Valiliği de son dakika kararıyla tedbirlerini tek tek açıkladı.

Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle tüm özel ve resmi eğitim ve öğretim kurumları, 14 Mart Pazartesi tarihine kadar tatil edildi. Öte yandan asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla güvenlik, sağlık, ulaşım hizmetleri dışında memur, işçi ve diğer personel yarın idari izinli sayılacak.

Şu an sadece İstanbul için alınmış idari izin kararı bulunmaktadır.

Haberler.com


ETİKETLER EngelliHamileİdari İzinİstanbulKamu PersoneliKar YağışıÖzel Eğitim Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri