*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelliler İçin Yapılan Çalışmalar Değerlendirildi  (Okunma sayısı 1566 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engelliler İçin Yapılan Çalışmalar Değerlendirildi
« : Eylül 07, 2013, 05:02:02 ÖS »
Engelliler İçin Yapılan Çalışmalar Değerlendirildi



Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Belediye Engelliler Masası ve İBB İSEM işbirliğiyle, engellilere dönük sunulan hizmetler ve örnek uygulamalar, ‘Engelli Eğitim ve Beceri Kazandırma Merkezi’ faaliyetleri, İBB İSEM öncülüğünde gerçekleştirilen "Engelli Çalışmaları İstişare Toplantısı ve Deneyim Aktarım Çalıştayı"nda değerlendirildi.
 
"Engelli Çalışmaları İstişare Toplantısı ve Deneyim Aktarım Çalıştayı" Çekmeköy Mehmet Akif Kültür Merkezi'nde düzenlendi. İBB Engelliler Müdürlüğü idarecileri ile orta düzey yöneticileri ve çalışanlarının katıldığı toplantıda, engellilerin çevreleri ve toplumla aralarında oluşabilecek uyumsuzlukları önlemek, bulundukları ortamda onları desteklemek, onları daha güvenli bir geleceğe yönlendirmek amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar ve hizmetlerin değerlendirmeleri yapıldı.
 
İBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Muzaffer Saraç ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar'ın da konuşmacı olarak katıldığı çalıştay, İstanbul genelindeki orta düzey yöneticilerin katılımıyla sosyal politika ve engelli çalışmalarını Çekmeköy İlçesi örneğinde değerlendirdi. İBB İSEM Müdürü Bekir KÖKSAL ve yardımcılarının yanı sıra Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Muhammed Sarı da deneyimlerini yönetici ve adayları ile paylaştı.
 
İBB İSEM ve Çekmeköy BEM Koordinasyonunda 2012-2013 yılında gerçekleştirilen örnek engelli çalışmaları ekseninde, bir sonraki döneme dair çalışmalar hakkında değerlendirmeler ve planlamalar yapıldı.
 
 
04.09.2013 - flashaber.com