*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Anne Ayşe Teziç Elinde Fotoğrafla Engelli Oğlunu Arıyor  (Okunma sayısı 2366 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6555
Anne Ayşe Teziç Elinde Fotoğrafla Engelli Oğlunu Arıyor
« : Mayıs 07, 2013, 11:06:00 ÖÖ »
Anne Ayşe Teziç Elinde Fotoğrafla Engelli Oğlunu Arıyor



Büyükçekmece'de bir tekstil firmasında çalışarak ailesine bakan zihinsel engelli gençten 3 gündür haber alınamıyor. Acılı anne ise her yerde elinde fotoğrafı ile oğlunu arıyor.
 
Büyükçekmece Türkoba Mahallesi'nde ikamet eden zihinsel engelli Sinan Teziç'ten (28) 3 gündür haber alınamıyor. Son olarak çalıştığı tekstil fabrikasından mesai bitiminde ayrılan oğlundan haber alamayan acılı anne Ayşe Teziç, yetkililerden yardım bekliyor. Oğlunun 7 yıldır aynı iş yerinde çalıştığını anlatan anne Teziç, "Oğlum yüzde seksen oranında sakat. Kendi gibi 4 kardeşi ve eşim de engelli. Ailemizin geçimini oğlum Sinan karşılıyordu. Cumartesi sabahı iş yerinden çıktıktan sonra bir daha haber alamadık." diye konuştu.
 
Oğlunun fotoğrafını elinden düşürmeyen, kapı kapı dolaşarak oğlunu arayan anne Teziç, emniyete ve belediyeye giderek kayıp ilanında bulundu. Gözyaşları içinde kalan anne Teziç, biran önce oğlunun bulunmasını isterken, görenlerin 155 polis imdat hattına ya da Büyükçekmece Belediyesi'ne haber vermesini istedi. Kayıp genci son gören kişi olan çalıştığı fabrikanın görevlisi İbrahim Tanış ise "Cumartesi sabahı gece mesasinden çıktı. Elinde bir poşetle evine doğru gittiğini gördüm." dedi.
 
07.05.2013 - Cihan
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri