*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Amatör Spor Haftasında Engelli Sporculara Ödül  (Okunma sayısı 1726 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Amatör Spor Haftasında Engelli Sporculara Ödül
« : Ekim 10, 2013, 01:18:32 ÖS »
Amatör Spor Haftasında Engelli Sporculara Ödül



Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) tarafından organize edilen Amatör Spor Haftasında, dünya ve olimpiyat şampiyonlukları kazanmış Ankaralı sporcular ile amatör spora destek veren gazeteciler ödüllendirildi.
 
Habertürk'e, 'Yılın En Çok Amatör Haberi Yapan Gazetesi’ ödülü verildi. Habertürk Ankara Temsilcisi Erdal Şen adına ödülü HT Ankara Muhabiri İsmail Özyurt aldı.
 
OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARI
 
Federasyon Başkanı Murat Kandazoğlu'nun ev sahipliğindeki ödül törenine Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Nihat Nalbant, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Ceylan ve Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Adnan Ersan katıldı, Kandazoğlu, Amatör Spor Haftası'nda kendilerine destek olan herkese teşekkür ederek, "Umarım etkinliklerimiz büyüyerek devam eder" dedi.
 
Ankara sporuna emek veren yöneticiler ile Türkiye'yi yurt dışında temsil etmiş sporcular arasında Görme Engelliler Atletizm Dünya Şampiyonu Semih Deniz, Görme Engelliler Halter Dünya Şampiyonu Nesrin Sözer, Görme Engelliler Halter Dünya Şampiyonu Serhat Us, Bedensel Engelliler Masa Tenisi Avrupa Şampiyonu Abdullah Öztürk, Bedensel Engelliler Masa Tenisi Avrupa Şampiyonu Ümran Ertiş, Dünya Şampiyonu güreşçi Rıza Kayaalp sporcu kategorisinde ödüle layık görüldü.
 
Yenimahalle Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı 2013 yılında Dünya Şampiyonu unvanını kazandığı için ödüle layık görülürken, kulüp Başkanı Şenol Balaban 'Türkiye'nin En iyi Kulüp Başkanı' ödülünü aldı. Keçiören Bağlum Spor'un Hokey Kadın Takımı 2013 Avrupa Şampiyonu olduğu için ödül alırken, geçen sezon 3. Lig'e yükselen Adliye Spor Kulübü de ödüle layık görüldü. - Habertürk


Etiketler : SERBEST KÜRSÜ Bize yazmak ulaşmak için tıklayınız SAĞIR DİLSİZLERİN KANAYAN YARASI Devam BASIN AÇIKLAMASI Yunus BAYRAKTAR Afyon Sağırlar Derneği Başkanı