*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Antalya’da, Uluslararası Bisiklet Yarışına Görme Engelliler de Katıldı  (Okunma sayısı 367 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Antalya’da, Uluslararası Bisiklet Yarışına Görme Engelliler de Katıldı



Uluslararası Bisiklet Birliği-UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu yönetmeliklerine göre düzenlenen yol bisikleti yarışı AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, 13 ülkeden 570 amatör bisikletçiyi beşinci kez Antalya’da buluştururken, bu yarışlara Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu görme engelli sporcular da katıldı.

Argeus Travel & Events ve Yedi İletişim tarafından, AKRA Hotels ana sponsorluğunda ve AG Tohum desteğiyle ilk kez 2018 yılında düzenlenen AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, yüzlerce bisikletçiyi Akdeniz’in gözde turizm noktalarından Kemer’de buluşturdu.

Almanya’dan Mısır’a, Belçika’dan İngiltere’ye, Amerika Birleşik Devletleri’nden Ukrayna’ya dünyanın farklı noktalarından gelen bisikletçiler; pedallarını geçtiğimiz şubat ayında yaşanan deprem felaketinden etkilenen çocuklar için çevirdi.

Eşpedal Derneği ve Gaziantep Belediyespor Kulübü’nden 15 takım da görme engelliler için özel olarak üretilen iki kişilik bisikletleri ile Tandem kategorisinde yarıştı.

gazianteppusula.com


 KATEGORİLER Spor
 ETİKETLER AntalyaGörme EngelliKemerTandem BisikletTürkiye Bisiklet Federasyonu kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri