*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bakan Koca Duyurdu: Sağlık Raporlarının Geçerlilik Süreleri Uzatıldı  (Okunma sayısı 259 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6631
Bakan Koca Duyurdu: Sağlık Raporlarının Geçerlilik Süreleri Uzatıldı



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sağlık raporlarının geçerlilik sürelerinin uzatıldığını duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Raporunu henüz yenileme imkanı bulamayan, güçlük yaşaması muhtemel vatandaşlarımız olduğundan mağduriyet yaşanmaması amacı ile süreli sağlık raporlarının geçerlilik süreleri 31 Aralık 2023 tarihine kadar yeniden uzatılmıştır.” açıklaması yaptı.

Koca, sosyal medya hesabından, sağlık raporlarının geçerlilik süresine ilişkin paylaşımda bulundu.

Kronik hastalığı olan ve sürekli ilaç kullanan kişilerle, engelliler için 2020’de başlatılan rapor geçerlilik süresini uzatma uygulamasının devam ettiğini belirten Bakan Koca, son olarak geçerlilik süresinin 30 Haziran’a kadar uzatıldığını anımsattı.

Bakan Koca, “Raporunu henüz yenileme imkanı bulamayan, güçlük yaşaması muhtemel vatandaşlarımız olduğundan mağduriyet yaşanmaması amacı ile süreli sağlık raporlarının geçerlilik süreleri 31 Aralık 2023 tarihine kadar yeniden uzatılmıştır. Raporlar, bu tarihten sonra kademeli olarak yenilenecek.” bilgisini paylaştı.

NTV Haber – Anadolu Ajansı


ETİKETLER EngelliFahrettin KocaKronik HastalıkSağlık Raporları kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri