*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ankara Üniversitesi Hastanesi’nde Engellilere Diş Tedavi Hizmeti  (Okunma sayısı 178 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Ankara Üniversitesi Hastanesi’nde Engellilere Diş Tedavi Hizmeti



Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi, çocuk hastaların yanı sıra engelli yetişkin bireyler için de kanal tedaviden dolguya uzanan tüm diş tedavi hizmetlerini sunmaya başladı.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Eray Kolsuz, özel gereksinimli çocuklar için uzun süredir diş tedavi hizmetlerini sunduklarını anımsattı.

Fakültenin bir süre önce yeni binasına taşınmasıyla bu hizmetleri de genişlettiklerinin altını çizen Kolsuz, “Yeni binamızla birlikte engelli erişkin hastalara ve belirli kilonun üzerindeki çocuk hastalara da bu hizmeti vermeye başladık. Bu çerçevede hastanemizde engelli erişkin hastalarımız için yeni alanlar oluşturduk.” ifadesini kullandı.

Prof. Dr. Kolsuz, daha önce hastanede engelli erişkin hastaların diş çekimlerinin gerçekleştirildiğini belirterek, “anal tedavisi, dolgu, gerektiğinde ağız içinde diş kesimlerini yaparak protez uygulamalarını da yapacağız.” bilgisini paylaştı. Kolsuz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Diş tedavi hizmetini, ilk aşamada cuma günleri vermeye başladık. Umarım olanaklarımız daha da artar ve bu doğrultuda söz konusu hizmetlerimizi daha fazla hastaya sunabiliriz.”

Aydınlık


ETİKETLER Ankara ÜniversitesiDiş Hekimliği Fakültesi HastanesiEngelliTedavi kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri