*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Burak Kut’un Doktor Eşinden Doğum Gününde Takdir Toplayan Hareket!  (Okunma sayısı 256 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6631
Burak Kut’un Doktor Eşinden Doğum Gününde Takdir Toplayan Hareket!



Bir döneme şarkılarıyla damga vuran Burak Kut, 2011 yılında dünya evine girdiği Dr. Cansen Yeni Kut ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Son olarak, önceki gün Burak Kut’un doktor eşi Dr. Cansen Yeni Kut’un doğum günüydü. Burak Kut’un eşi bu özel gününde kutlama yapmak yerine deprem bölgesinden gelen, omuriliği açık doğan ve vücudunun birçok bölgesinden engelli olan 2.5 yaşındaki Yağmur’un ameliyatına girdi.

Şarkıcı Burak Kut ile Cansen Yeni 2011 yılında hayatını birleştirdi. Çiftin bu evlilikten Aden Bucan adlı kızları dünyaya geldi. Burak Kut ile Dr. Cansen Yeni Kut mutlu evlilikleriyle parmakla gösteriliyor.

Son olarak, önceki gün Burak Kut’un doktor eşi Dr. Cansen Yeni Kut’un doğum günüydü. Burak Kut’un eşi bu özel gününde kutlama yapmak yerine deprem bölgesinden gelen, omuriliği açık doğan ve vücudunun birçok bölgesinden engelli olan 2.5 yaşındaki Yağmur’un ameliyatına girdi.

“Minik Yağmur Sağlığına Kavuşacak”

7 saat süren ve çok başarılı geçen ameliyat sonrası paylaşım yapan Cansen Yeni, “Minik Yağmur sağlığına kavuşacak. Evime kuş gibi hafif, huzurlu ve mutlu gidiyorum” dedi.

Ünlü şarkıcı Burak Kut, eşinin doğum gününü ise sosyal medya hesabından böyle kutladı. Eşinin fotoğraflarını paylaşan Kut, şu notu düştü:

“Eşim yoldaşım da sırdaşım da sensin iyi ki doğmuşsun iyi ki varsın iyi ki beni bulmuşsun ailemizin süper doktoru süper annesi o anda yakaladığım bu fotoğrafını seni yansıttığını düşündüğüm için seçtim her zamanki gibi iyilik güzellik peşindesin ve benden bir tane daha olsa iyi olurdu diye düşünüyorsun. İnşallah ömrün boyunca iyi kalbin ve altın dokunuşlarınla insanların dünyalarını değiştirmeye devam edersin Allah seni tüm kötülüklerden korusun ayrıca en güzel hediyeyi verdin kucağıma sebebim oldu yeniden şarkılar yazmaya. Ha bir de seni seviyorum demeyi unuttun mu”

Sabah


 KATEGORİLER SağlıkSosyal Sorumluluk
 ETİKETLER Burak KutDepremzedeDr. Cansen Yeni KutEngelliOmurilik kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri