*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İstanbul’da Yaşlı Adamın 1,5 Milyon Lirasını Aldılar  (Okunma sayısı 135 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6631
İstanbul’da Yaşlı Adamın 1,5 Milyon Lirasını Aldılar



İstanbul’da telefon ile aradıkları 83 yaşındaki Ş.K.’ya kendilerini savcı ve polis olarak tanıtan telefon dolandırıcıları yaşlı adamın 1.5 milyon lirasını aldı. Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri olaya karışan hesapçısından aracısına, şoföründen arayanına kadar tüm şüphelileri yakaladı. Dolandırıcılık Masasında işlemleri tamamlanan 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Şişli’de 83 yaşındaki Ş.K.’yı telefonla arayan dolandırıcılar kendilerini polis olarak tanıttı. Ardından yalanları dizmeye başladı. Yaşlı adama adının FETÖ operasyonuna karıştığını bu operasyon sırasında şüphelilerin mal varlıklarına el konulacağını söyledi. Yaşlı adama da “sizi operasyon dışında tutmak için elinizde ne kadar para varsa bize göndermeniz ve güvence altına alamız gerekiyor” dediler. Ardından yaşlı adam polis olarak bildiği kişilerin hesabına tam 1 milyon 500 bin lira gönderdi. Bir süre sonra telefon kapandı. Dolandırıldığını anlayınca polise gidip başvuruda bulundu.

“8 Şüpheli Yakalandı”

Asayiş Şube Dolandırıcılık Büro ekipleri şüphelileri yakalamak için hemen harekete geçti. Dolandırıcılık büro ekipleri kısa sürede olaya karışan organizatörden şoföre kadar hepsinin kimliğini tek tek tespit etti. Şüpheliler Anıl T, Cihan A., Mehmet O.T., Mehmet E., Veli K., Doğukan G., Ferit Y. ve Uğurcan B. yapılan operasyonla Şişli’de yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Sabah


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER DolandırıcıİstanbulSahte PolisSahte SavcıŞişliYaşlı Adam kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri