*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: KAYSERİSPOR, TOKATSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR  (Okunma sayısı 2034 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
KAYSERİSPOR, TOKATSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
« : Aralık 18, 2013, 04:39:41 ÖÖ »
KAYSERİSPOR, TOKATSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR



Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kulüp Tesisleri'nde teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde yapılan antrenmanda Kayserisporlu futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserisporlu futbolcu Zurab Khizanishvili, önceliğin kupa maçı olduğunu söyledi. Khizanishvili, kupa maçlarının zorlu müsabakalara sahne olduğunu belirterek, “Çok konsantre olmadığınız takdirde başınıza dert alıyorsunuz. Bunun örneklerini zaten geçtiğimiz turlarda gördük. Bir sürprize mahal vermek istemiyoruz. Bundan da önemlisi hiçbir sakatlığa da mahal vermek istemiyoruz. Bizim hafta sonu çok önemli bir Konyaspor maçımız olacak. İçeride oynayacağımız ve kesinlikle galibiyetle ayrılmamız gereken bir maç. Öncelikle sıkıntısız bir maç geçirip daha sonra da lig maçını kazanmak istiyoruz” dedi.

SALİH DURSUN: “SAKATLIĞIM İYİLEŞTİ”

Kayserispor’un genç yıldızı Salih Dursun da, sakatlığının iyileştiğini ifade ederek, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Kupada da ilerlemek istiyoruz. Öncelikle Tokat maçını alıp, gruplara kalıp Konya maçını da aldıktan sonra son maç Fenerbahçe maçı kalıyor. Bunlar bizim için kader maçları. Bu maçları alıp ikinci yarıya en iyi şekilde girmek istiyoruz. İkinci yarıda da bu yaşadığımız şanssızlıkları yaşamamak için daha çok dersler aldık. Bu dersleri olumlu kullanıp daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Bugün idmanlara başlıyorum” şeklinde konuştu.

ROBERT PROSINECKI: “TOKATSPOR MAÇINDA HAYAL KIRIKLIĞINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, hedeflerinin kupada son 8 takım arasında kalmak olduğunun vurgulayarak, “Kupayı kazasız geçip kendimizi son 8 takımın arasına atmak istiyoruz. Bu bizim için çok önemli bir hedef. O yüzden kesinlikle bir kayba ve hayal kırıklığına tahammülümüz yok. Ligde son maçımızı Eskişehirspor’la burada oynadık. Pozisyon anlamında üstün olduğumuz bir maçı maalesef beraberlikle kapatmak durumda kaldık. Şanssızlıklar ve yakaladığımız pozisyonları atamayışımız, kaçırdıklarımız maalesef bizi 2 puandan etti. Kaybettiğimiz iki puan oldu. Konyaspor maçında da aynı istek aynı hırsı tekrarlamak zorundayız. Umut ediyorum ki şans da yanımızda olduğu zaman, taraftarımızın da desteği ile çok önemli galibiyeti onlara hediye etmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Sakat futbolcular hakkında da bilgiler veren Prosinecki, “Henrique Sereno’da biraz sıkıntı var. Onun dışında hepsinin Sereno’da dahil Konyaspor maçında sahada olacağını ümit ediyoruz” dedi.

ROBERT PROSINECKI: "GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ"

Kupa maçında süre alamayan futbolculara şans vereceklerinin altını çizen teknik adam Prosinecki, “Kupa maçında da şuana kadar fazla süre almayan, şans bulamayan futbolcuları kullanmak niyetindeyiz. Ama kupada nihai hedefimiz rakibimizi saf dışı bırakıp, gruplara kalmak. En hazır oyuncularımız kimlerse, en çok kimlere ihtiyacımız varsa onları değerlendirmek düşüncesindeyiz” açıklamasında bulundu.


Kaynak yerel.iha.com.tr kayseri ulaşmak için tıklayın.

Anahtar Kelimeler : BURDUR ÖZÜRLÜLERİ KORUMA VE YAŞATMA DERNEĞİ PINAR MAH.BELEDİYE HALI SARAYI ULU CAMİİ KARŞISI NO:12 15100 BURDUR