*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: KAYSERİ SPOR ESKİŞEHİR MAÇININ ARDINDAN  (Okunma sayısı 2371 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
KAYSERİ SPOR ESKİŞEHİR MAÇININ ARDINDAN
« : Aralık 18, 2013, 04:06:18 ÖÖ »
KAYSERİ SPOR ESKİŞEHİR MAÇININ ARDINDAN

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında kendi sahasında Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, ligin başlangıcından bu yana oynanan en iyi karşılaşma olduğunu söyledi.

Skorla ilgili üzüntülü olduklarını belirten teknik patron Prosinecki, "Sezonun bu zamana kadarki en iyi futbolunu ortaya koyduk ve üç puanı taraftarımıza hediye etmek isterdik. Ama futbolda bazen adaletli oyun olamıyor, adaletli sonuç olamıyor. Kaçırdığımız pozisyonlar ve yediğimiz gol sonucu bunu getirdi" dedi.

Prosinecki, oyuncuların maç içerisindeki hırsının kendisini son derece memnun ettiğini kaydederek, "Ligin bitimine kadar bu performansı ortaya koyarsak iyi sonuç çıkaracağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımızı üzdüğümüz için üzgünüz" şeklinde konuştu.

Kayserisporlu oyuncu Fonseca ise çok pozisyona girdiklerini aktararak, "Bunun sonuca yansıtamadığımız için üzgünüz" iye konuştu.

Kayserisporlu bir diğer oyuncu Alper ise üç puanı çok istediklerini, şansızlıktan dolayı bir gol yediklerini ve sonrasında beraberlik için uğraştıklarını söyledi.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise Kayserispor’un baskısına dayanamadıkları için beraberliğin kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Kayserispor takımının lig içerisinde hak ettiği sıralamada bulunmadığını belirten teknik direktör Sağlam,"Altı günde ikinci Kayseri deplasmanı. Maçın zor olacağını biliyorduk. Kayserispor’un kadro ve oyun kalitesi bulundukları yerle örtüşmüyor. Böyle bir değerlendirmeyi oyuncularımızla da paylaştık. Kayserispor gerçekten iyi bir takım. Mücadele ile bunu da gösterdiler. Kayserispor’un baskısına direnebilseydik sonuç farklı olurdu. Alınan beraberlik bizim adımıza sevindirici" dedi.

Sağlam, Kayseri’de iki güzel yılının geçtiğini kaydederek, "İnşallah Kayserispor bu durumundan en kısa sürede kurtulur. Fethiyespor ile kendi sahamızda oynayacağımız Çarşamba günkü maçımıza hazırlanacağız. Bugünkü oyundan kısmen memnunum" şeklidne konuştu.

Eskişehirsporlu oyuncu Sezgin, kendileri için zor bir maç olduğuna değinerek, "Kayserispor iyi bir ekip. Gole kadar iyi oynadık. Ama sonrasında pas yapamadık" ifadesinde bulundu.


  Kaynak

Anahtar Kelimeler : ARTVİN ZİHİNSEL ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ  ÇARŞI MAH. HALKEVİ CAAD. ÖZEL İDARE SIRA DÜKKANLARI NO:19 MERKEZ ARTVİN