*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: MHP BÜYÜKŞEHİR ADAYI MUSTAFA ÖZSOY ÖZVATAN'DA  (Okunma sayısı 2100 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
MHP BÜYÜKŞEHİR ADAYI MUSTAFA ÖZSOY ÖZVATAN'DA
« : Aralık 18, 2013, 02:52:42 ÖÖ »
MHP BÜYÜKŞEHİR ADAYI MUSTAFA ÖZSOY ÖZVATAN'DA



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe ziyaretlerine Özvatan ilçesi ile devam etti. İlçe Esnafı ile buluşan Özsoy, göç ve geçim sıkıntısı yaşayan Özvatan ve diğer Kayseri İlçelerinin Milliyetçi Hareket Partili Yönetim anlayışı ile huzura ve mutluluğa kavuşacağını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, kışın en çetin geçtiği Kayseri ilçelerinde dur durak bilmeden ilçe ziyaretlerine, halk ile buluşmaya devam ediyor. Belediye Başkan Mustafa Özsoy ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe ziyaretlerine Özvatan ile devam etti.

Özvatan İlçe ziyaretinde açılış konuşması yapan Milliyetçi Hareket Partisi Özvatan Belediye Başkan Adayı Halit Demir, “ Özvatan’ın şehre uzaklığı ve coğrafi yapısı nedeniyle ilçemiz yoğun göç veren ve işsizliğin en yoğun yaşandığı bir ilçedir” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ise yaptığı konuşma da 12 yıldır iktidar olan hükümetin ilçeleri kaderine terk ettiği ifade ederek, “İktidar kalkınmaları, ilçelerden başlatacağını ifade ediyor, ancak ilçelerde tarım ve hayvancılığın bitme noktasına geldi, bazı ilçelerde hükümet partizanlık yapmakta” dedi.

Özvatan’ın gelişme yolunun hayvancılık olduğunu ifade eden Özsoy, “Benim ve Halit Başkanımın görev gelmesi durumunda Özvatan’a büyük entegre tesisi yaparak Bölgenin Hayvancılık Merkezi haline getirileceğini” söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Özvatan Belediye Başkan Adayı Halit Demir ve İlçe Başkanı Ahmet Eraslan, ilçe esnafını ziyaret etti.


Kaynak yerel.iha.com.tr kayseri ulaşmak için tıklayın.

Anahtar Kelimeler : ÖĞRETİLEBİLİR ÇOCUKLARI KORUMA DERNEĞİ  KUYUYAZISI CAD. KIVRIMLI SOK. NO:25-27 ETLİK KEÇİÖREN ANKARA ANKARA REHABİLİTASYON DERNEĞİ TÜRKOCAĞI NO:3 SIHHIYE MERKEZ ANKARA ZİHİNSEL ÖZÜRLÜLER ÖZEL EĞİTİM REHBERLİK YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ  SARAY MAH. ÇELİKLER SOK. NO:10 ALANYA ANTALYA