*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: KTO’DA HİZMETLER SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI  (Okunma sayısı 2192 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
KTO’DA HİZMETLER SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI
« : Aralık 16, 2013, 04:04:08 ÖÖ »
KTO’DA HİZMETLER SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI



Kayseri Ticaret Odası’nda (KTO) Hizmetler Sektörü İstişare Toplantısı düzenlendi.

KTO ve Dünya Gazetesi’nin ortaklaşa düzenlediği Hizmetler Sektörü İstişare Toplantısı’nda Kayseri’de hizmet veren firmalar ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan KTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ferhat Akmermer, şehirlerin birçok tanımı olduğunu söyledi. Kentlerin iki anlayışla planlandığının altını çizen Akmermer, “Stratejik plan anlayışı iş yapmayı, uzlaşmayı ve katılımı isteyen projeler hazırlanmasını ve uygulanmasını ister. Stratejik plan anlayışı özellikle, karar verilip uygulanırken kamu ve özel sektörün birlikte hareket etme esasına dayanır. Günümüzde, kentler büyük bir yarış içerisindedir. Kentlerin kendi içinde yarış olduğu gibi, kentler arasında da yarış vardır. Kentler arası yarış, daha fazla yatırımcıyı kente çekme yarışıdır” dedi.

Yatırımcıların kentlere gelmesi için hizmet sektörünün gelişmesi gerektiğini söyleyen Akmermer, “Yatırımcıların gelebilmesi için her şeyden önce, hizmetler sektörünün ve bu sektörü destekleyen yan sektörler güçlü olmalıdır. Gelişmiş ulaşım ve iletişim ilişkisi kurulmuş bulunmalıdır. Kurumlar yüksek kapasiteli olmalıdır. Yüksek yaşam kalitesi gerekmektedir” ifadesinde bulundu.


Kaynak yerel.iha.com.tr kayseri ulaşmak için tıklayın.

Anahtar Kelimeler : ÖĞRETİLEBİLİR ÇOCUKLARI KORUMA DERNEĞİ BATIKENT ŞUBESİ İLK YERLEŞİM MAH. 10. CAD. KENT KOOP. TEKNİK İŞLER MÜD. YANI BATIKENT YENİMAHALLE ANKARA ZİHİNSEL YETERSİZ ÇOCUK VE YETİŞKİNLERİ KORUMA DERNEĞİ  VİLAYETLER EVİ KARŞISI GÜLERMAK FAB. YANI PK:29 GÖLBAŞI ANKARA