*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: KOCASİNAN HAYVAN HAKLARINI KORUYOR  (Okunma sayısı 2425 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
KOCASİNAN HAYVAN HAKLARINI KORUYOR
« : Aralık 16, 2013, 03:59:16 ÖÖ »
KOCASİNAN HAYVAN HAKLARINI KORUYOR



Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, insanların kendisine muhtaç olan hayvanların hakkını gözetme, koruma ve kollama konusunda titiz olması gerektiğini söyledi.

Kayseri Hayvan Haklarını Koruma Derneği (Kayhakder) Başkanı Bahattin Narin ve Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Gürevin Başkan Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret ederek çalışmalarını anlatıp sokak hayvanlarını ve haklarını koruma, ihtiyaçlarını karşılama konusunda yardım talebinde bulundu.

Hayvanların hakkını korumanın ve ihtiyaçlarını karşılamanın toplumun önemli bir görevi olduğunun altını çizen Başkan Bekir Yıldız, "Sizi tebrik ediyorum, çok önemli bir görevi yüklenmişsiniz. Biz de belediyeler olarak elimizden geldiğince hayvanların hakkını gözetme, koruma ve kollama konusunda titiz çalışıyor, ihtiyaçlarını karşılamak için gayret gösteriyoruz. Bize gelen şikayetler sürüler halinde gezen, başı boş, aç ve saldırgan hayvanların toplanmasıyla ilgili yoğunluk oluşturuyor. Biz bu hayvanları toplayıp, doyurup barınma evlerine teslim ediyoruz. Bu konuda derneğinizle elbirliği yaparız. Bizi de bir üyeniz gibi düşünün" dedi.

Dernek Başkanı Bahattin Narin ve Sibel Gürevin, sokaktaki hayvanların bir şekilde kısırlaştırılıp, tedavilerinin yapılıp doğal yaşama ortamlarına tekrar bırakılmasını amaçladıklarını belirterek, "Cins hayvanları korumak, kabullenmek insanlar için kolay oluyor ama, sokak hayvanları sahipsiz kalıyor. Kayseri'de çok güzel bir hayvanat bahçemiz var, bunun sayesinde insanların hayvanlara karşı bakış açısı ve koruma duyguları da olumlu yönde gelişiyor. Hayvan haklarının korunması ve besin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda sizin desteğinizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.


Kaynak yerel.iha.com.tr kayseri ulaşmak için tıklayın.

Anahtar Kelimeler :  RETT SENDROMLULAR DERNEĞİ  İNÖNÜ MAH. 3.CAD. NO:3/2 ÖZENEVLER SİTESİ BATIKENT YENİMAHALLE ANKARA YENİMAHALLE İŞİTME ENGELLİLER DERNEĞİ YENİMAHALLE BELEDİYESİ HİZMET BİNASI ZEMİN KAT GARAJ AMİRLİĞİ ARKASI YENİMAHALLE ANKARA