*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ortetek 4′lü Ankara Turnuvası İçin Geri Sayım  (Okunma sayısı 1052 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Ortetek 4′lü Ankara Turnuvası İçin Geri Sayım
« : Ekim 04, 2014, 02:55:14 ÖS »
Ortetek 4′lü Ankara Turnuvası İçin Geri Sayım



27-28 Eylül tarihleri arasında oynanacak olan turnuvaya AYBESK, Ankara Genç Engelliler Spor Kulübü, Konya Bedensel Engelliler Spor Kulübü ve Melikgazi Belediyesi Bed. Engelliler Spor Kulübü katılacak.

Federasyon Kupası’nın ardından düzenlenen turnuvanın katılımcılarından Melikgazi Belediyesi Bedensel Eng. Spor Kulübü teknik direktörü Kanuni Coşkun, turnuvaya sıkı hazırlandıklarını belirtti. Haftada iki idmanla çalışan takımın ufak tefek eksiklikleri olsa da mücadeleden vazgeçmeyeceklerini belirten Coşkun sözlerine şöyle devam etti;

“Dünya Şampiyonu bir takıma rakip olarak yarışacağız. Bu bizim açımızdan lig öncesi hazırlık maçı olacak. Sporcularımızın işleri ve yeni transferimizin tamamlanmaması sebebi ile takımımız bu sezona adapte olamadı fakat bu turnuva sporcularımızın sezonu keşfetmesi için iyi bir fırsat olacak.

Lakin rakibimiz kim olursa olsun, bu sene süper lige yeni bir boyut getireceğiz, parolamız şampiyonluk. Rakiplerimiz güçlü takımlar ama bizim inancımız var, sporcularımın ve benim hedefim şampiyonluk, rakiplerimiz ayağını denk alsınlar.”

Ayrıca Kanuni Çoşkun, rakiplerimizi ezip geçeceğiz dedi.

Kayseri olarak her zamanki gibi iddialıyızz, iddiadan vazgeçmeyiz. Gazozuna da olsa, kupasına da olsa gücümüzün ettiği yere kadar savaşacağız. Finale kalmayı garanti olarak görüyorum. Çünkü yapı olarak kaybetmeye tahammülü olmayan bir takımız.”

23.09.2014 - engellispor.com