*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Konak Olimpik Yüzme Havuzu'nda Engelli ve Gazilere İndirimli Hizmet  (Okunma sayısı 1191 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Konak Olimpik Yüzme Havuzu'nda Engelli ve Gazilere İndirimli Hizmet



Nilüfer Belediyesine ait Konak Olimpik Yüzme Havuzu'nda, engelli ve gazilere yüzde 50 ve yüzde 100'lük fiyat tarifesi uygulanıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının artmasıyla bunalan vatandaşlar, serinlemek için soluğu yüzme havuzlarında alıyor.

Yaz aylarında tatile gitme fırsatı bulamayan ve aileleriyle keyifli vakit geçirmek isteyen Nilüferliler, serinlemek ve stres atmak için Konak Olimpik Yüzme Havuzu'na ilgi gösteriyor.

Günlük ortalama 200 kişinin yararlandığı havuz, temizlik ve güvenliğiyle de dikkati çekiyor. İl Sağlık Müdürlüğünün verdiği "temiz havuz sertifikası"yla kalitesini tescillendiren Konak Olimpik Yüzme Havuzu'nda bulunan 5 Cankurtaran ekibiyle vatandaşların güvenliği sağlanıyor.

Yaz tatillerinde çocukların da yüzme sporlarını öğrenmesi için eğitimlerin düzenlendiği havuzda, 17 deneyimli eğitmen, çocukların keyifli bir tatil geçirmesine imkan sunuyor. 3-6 ve 6-14 yaş gruplarındaki çocuklara uzman eğitmenler eşliğinde iki haftalık periyotlarda eğitimler düzenleniyor.

Havuzdan yararlanmak isteyen engelli ve gaziler için özel indirimli fiyat tarifeleri uygulanıyor. Engelli ve gaziler, ekonomik durumlarına göre yüzde 50 ve yüzde 100 indirimlerle yaz sıcaklarında serinleme imkanı buluyor.

Tesis, hafta içi 12.00-19.00, hafta sonu ise 10.00-19.00 saatlerinde hizmet veriyor. Tesiste ayrıca spor yapmak isteyenler için özel fitness salonu bulunuyor.

02.08.2014 - AA


Anahtar Kelimeler : Dogmanın Bedeli ölmek gençliğin bedeli Yaşlılık Sevmenin bedeli Fedakarlık Dostluğun bedeli Paylaşmaksa bugünün bedeli de sen ölünce organlarını bağışlamak