*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: “GÖÇ” KONULU 20 HİKAYE KİTAPLAŞTIRILDI  (Okunma sayısı 1636 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
“GÖÇ” KONULU 20 HİKAYE KİTAPLAŞTIRILDI
« : Kasım 20, 2013, 04:21:48 ÖÖ »
“GÖÇ” KONULU 20 HİKAYE KİTAPLAŞTIRILDI



Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi ile birlikte düzenlenen GÖÇ konulu hikâye yarışmasının tamamlandığını ve ilk yirmi eserin kitap haline getirildiğini söyledi.

Balkanlarda Göç, Almanya’ya İşçi Göçü, Terör Dolayısı ile Göç, Kan Davası Nedeni ile Göç, Tayin Sebebi ile Göç, Kiracı Göçü olmak üzere 6 ayrı olayda göç konusunun işlenmesinin istendiği yarışmaya 57 eserin katıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Türkiye çapında düzenlenen yarışmaya yazar düzeyindeki 57 eserin katıldığını kaydetti.

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri şubesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen bu çalışma ile hem ülkemizin hem de özellikle Kayserimizin kültür ve edebiyat dünyasına hizmet etmiş olduklarını ifada eden Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi belediyeciliği her alanda her düzeyde ve her hizmet branşında kendini göstermektedir. İmarlı ve planlı şehirleşmeyi bu mekânlarda yaşayan bireylerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurmaktadır. Edebiyat yaşayan ve gelecek kuşaklara aktarılan bir toplumsal öğedir. Bu açıdan yazılan her belge ve bilgi esasında tarihi vesikadır” dedi.

30 Kasım 2013 günü Melikgazi Tiyatro Salonunda düzenlenecek ödül töreninde derece alan eserlere ödüller verileceğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, bu tür bir güzelliğe vesile olan, öncülük eden ve eserleri titizlikle tek tek inceleyen Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Başkanı Ahmet İlhan ile Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Etiketler: Tiyatro, Terör


Kaynak yerel.iha.com.tr kayseri ulaşmak için tıklayın.