*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kayserigaz’dan Çalışanlarına Müzik Ziyafeti  (Okunma sayısı 2106 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Kayserigaz’dan Çalışanlarına Müzik Ziyafeti
« : Nisan 14, 2012, 02:54:39 ÖS »


’Kayserigaz Müzük Kulubü’’ Kayserigaz konferans salonunda çalışanların yoğun katılımıyla ile 90 yılların şarkılarının yer aldığı ‘’Geçmişten Esintiler Konseri’’ gerçekleştirdi.


Her yıl Kayserigaz çalışanlarının bir araya geldiği sosyal faaliyetlerden biri olan ve bu yıl ilkinin düzenlendiği ‘’Geçmişten Esintiler Konseri’’ Kayserigaz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Faaliyet gösterdiği sektörde birçok alanda öncü olmaya devam eden Kayserigaz, bünyesinde bulunan personeline verdiği değerle kalitesini bir kez daha kanıtladı. Kayserigaz çalışanlarının memnuniyetini, motivasyonunu ve şirketlerine duydukları aidiyet duygusunu artırmak için bu ve buna benzer birçok faaliyet gerçekleştiriyor.

Kayserigaz çalışanları aileleri ile birlikte gerçekleştirilen ve herkesin hafızalarında yer etmiş 90 ‘lı yıllarının şarkılarının seslendirildiği konserde bir araya gelerek keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, ’’ Düzenlediğimiz organizasyonlar ile çalışanlarımızın yoğun iş yaşamının koşuşturmasından kurtulup aileleri ile birlikte keyifli dakikalar geçirebileceği organizasyonlar düzenlemeye çalışıyoruz.” dedi.

Bora; ’’ Sektörde birçok yeniliğe imza atarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerle örnek alınan bir şirket haline gelmeyi başardık. Çalışanlarımıza vermiş olduğumuz değerle de çeşitli kulüpler kurarak sosyal anlamda da gelişimizi sürdürmeye çalışıyoruz. Bu anlamda gerçekleştirilen bu ve benzeri organizasyonlarla sosyal faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Kayserigaz düzenlediği organizasyonlar ile şirket çalışanlarının iş hayatının stresinden ve koşuşturmasından bir an olsun kurtulmasını ve kurum aidiat duygunusun artırılmasını amaçlıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı