*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: HERKES DUA ZAMANI  (Okunma sayısı 368 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6671
HERKES DUA ZAMANI
« : Mayıs 14, 2023, 03:16:57 ÖÖ »
HERKES DUA ZAMANI

Ya Rabbim sen bizleri affına mazhar eyle bağışla bizler senin zayıf aciz günahkar kullarınız. Sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri de affeyle ve bizleri sevdiğin kullarının arasına ilhak eyle!
Yalnız sana sığınıyor yalnız senin yardımına ihtiyacız Ya Rabbim bizleri huzurundan eli boş yüzü kara dönderip de hiç bir kuluna muhtaç eyleme.
Ya Rabbim şu Serhat Yurdumuzu düşman çizmeleri altında çiğnenmeyi ve düşmanın zulmüne düçar olmayı bizlere gösterme bizlere yenilgi yüzü gösterme Allahım.
Ya Rabbim Serhat Yurdumuzun üzerine oynanan oyunları sen onların üzerine döndürüp başlarına devir, Allahım Vatanı, Milleti, Bayrağı, Dini ve dahi namusu şerefi uğruna hiç düşünmeden tüm varını yoğunu ortaya koyup canını hiçe sayarak göğsünü siper eden tüm güvenlik güçlerimize güç kuvvet ver. Bu uğurda şehit düşen tüm yiğitlerimize sonsuz şefkat ve merhametinle muamele eyle, ailelerine sabırlar nasip eyle.
Ya Rabbim şu Mübarek günde ayda ne kadar darda, zorda olan varsa gönül rahatlığı feraset. Hastanelerde yoğun bakım köşelerinde ayrıca evlerinde hasta yatağında senden şifa umanlara sen o lafz-ı ismin (Ya şafii ) hürmetine acilen şifalar nasip eyle. Sen kimsesizlerin kimsesisin hamimiz sensin Allahım. Biz garip, öksüz, engelli kullarını sen her türlü kötülükten koru. Bekar olanlara hayırlı zevceler nasip eyle Ya Rabbim sen hakkımızda hayırlısı neyse bizlere onu nasip eyle. Şüphesiz senin herşeye gücün yeter. Amin
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri