*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: 12 Yaşındaki Sürücü Kaldırımda Oyun Oynayan 3 Çocuğa Çarptı  (Okunma sayısı 855 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
12 Yaşındaki Sürücü Kaldırımda Oyun Oynayan 3 Çocuğa Çarptı



Pamukkale ilçesinde engelli abisini otomobille gezdiren 12 yaşındaki çocuk, kaldırımda oynayan 3 çocuğa çarparak yaraladı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde engelli abisini babasına ait otomobille gezdirmeye çalışan 12 yaşındaki sürücü, kaldırımda oyun oynayan 3 çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

Ekrem B. (12) engelli abisini gezdirmek için babasına ait 20 BJZ 95 plakalı otomobille gezmeye çıktı. 12 yaşındaki sürücü 1052 sokağa geldiğinde sürüş hakimiyetini kaybedince kaldırımda arkadaşları ile oyun oynayan Haktan Güner (11), kardeşi Samet Güner (9) ile Sude Acar'a (7) çarpıp yaya olarak kaçtı.

Otomobilin bahçe duvarına çarptıktan sonra durabildiği kazada, çocukların aracın altında kaldığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 3 çocuğu kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına aldı.

Yaşı küçük sürücü daha sonra yakalanarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.Öte yandan kızları Sude Acar'a araba çarptığını öğrenerek kaza yerine gelerek fenalaşan annesi Leyla Acar ile bedensel engelli babası Mustafa Acar'ı sağlık ekipleri yatıştırmaya çalıştı.

- Kaza anı bir evin güvenlik kamerasınca kaydedildi

Otomobilin kaldırımda oyun oynayan 3 çocuğa çarpması bir evin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, 3 çocuk sokaktaki kaldırımda bir süre oyun oynarken, hızlıca gelen otomobilin çocuklara çarpması ve kazayı görerek yardım etmek için koşuşturan vatandaşlar yer alıyor.

30.09.2015 - AA


Etiketler: Tedaviden önce 4mm olan sagol böbrek parankim dokusunun tedavi sonunda 7.9mm’ye çiktigi görüldü bu iyilesmeyi Uzm. Dr. Duygu Bilginer söyle açikliyor Fizik ve Rehabilitasyon tedavisinin fiziksel etkilerinin yanisira biyolojik