*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Erişilebilir Ekipman Sigortası  (Okunma sayısı 47 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6712
Erişilebilir Ekipman Sigortası
« : Mayıs 04, 2024, 03:11:07 ÖS »
Erişilebilir Ekipman Sigortası



Engelli Ekipmanları, Erişilebilir Ekipman Sigortası

Engelli ekipmanları, “Erişilebilir Ekipman Sigortası” ile güvende Doğuş Sigorta ve Eureko Sigorta tarafından geliştirilen Erişilebilir Ekipman Sigortası; görme, işitme ve fiziksel engelli bireylerin kullandığı yardımcı teknoloji ve gereçleri teminat altına alacak…

Doğuş Sigorta ve Eureko Sigorta, engellenen bireylerin sigortacılık hizmetlerine ulaşırken yaşadıkları zorlukları aşmak ve onlara daha adil, kapsayıcı ve erişilebilir bir deneyim sunmak amacıyla oluşturulan Erişilebilir Ekipman Sigortası, sektördeki standartlara yeni bir boyut getiriyor. Engellenen bireylerin hayatlarını kolaylaştıracak bu yeni sigorta ürünü, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden kurumların öncülüğünde sigorta sektöründe önemli bir yeniliğe işaret ediyor. Doğuş Sigorta, kapsamlı araştırmalar sonucunda, yardımcı teknoloji ve ekipmanlann zarar görmesi durumunda engellenen bireylerin yaşadığı sorunları tespit etti. Bu ihtiyaçların doğrudan ele alan Doğuş Sigorta ve Eureko Sigorta, “Erişilebilir Ekipman Sigortası” ürününü geliştirdi. Fiziksel farklılığı olan bireylerin özel ihtiyaçları dikkate alınarak tasarlanan ürün, engellenen bireyler tarafından kullanılan işitme cihazı, elektrikli sandalye gibi elektronik ekipmanları beklenmedik zararlar, hırsızlık, yangın ve deprem gibi riskler karşısında koruma altına alıyor.

NEREDEN VE NASIL SATIN ALINABİLECEK?
Eureko Sigorta web sitesi üzerinden satışa sunulan Erişilebilir Ekipman Sigortası ile ilgili bilgi almak veya ürünü sipariş vermek isteyenlerin sitede bulunan formu doldurmaları yeterli oluyor. Form doldurulmasının ardından Eureko Sigorta Müşteri iletişim Merkezi form sahiplerini arayarak bilgi aktarıyor ve ürünün satışı yapılıyor.

İŞARET DİLİ BİLEN EKİP İSTİHDAM EDİLDİ
Müşterilerini merkeze koyma yaklaşımını ve erişilebilirlik hedeflerini en doğru şekilde hayata geçirmek isteyen Eureko Sigorta, Müşteri İletişim Merkezi’nde işaret dili konuşabilen bir ekip oluşturdu. Sağır ve işitme engelli müşteriler, bu ekiple görüntülü arama yaparak satın alma süreçlerini yürütebiliyor. Bununla da yetinmeyen Eureko Sigorta, dijitalleşme odağıyla birlikte, tüm sürecin uçtan uca online platformlardan tek tıkla gerçekleşmesini sağlayacak altyapının üstünde çalışmaya devam ediyor.

Kaynak: Akıllı Yaşam Dergisi


kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri