*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ankara Valisi Alâaddin Yüksel : Görme Engelliler Birinci Sınıf Vatandaştır  (Okunma sayısı 928 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel : Görme Engelliler Birinci Sınıf Vatandaştır



Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, "Görme engelliler bu ülkenin en mümtaz vatandaşları, Anadolu topraklarının birinci sınıf insanlarıdır. Bu ülke tüm imkanlarını ve de elbette her şeyi sizlerle eşit ve birlikte paylaşmaktadır" dedi.

Altı Nokta Körler Hizmet Vakfı Başkanı Av. Turhan İçli ve beraberindeki Heyet, Ankara Valisi Alâaddin Yüksel'i ziyaret ettiler.

SOSYAL DEVLETİN ASLİ GÖREVİDİR

"Engelli insanların sadece özel koruma önlemleri içerisine alınmalarının yeterli olmadığını" vurgulayan Vali Yüksel "Asıl önemli olan engellilerin eğitim imkânlarının hazırlanması suretiyle kendi toplumlarıyla kaynaştırılması ve nihayet istihdam şartları yaratılarak ekonomiye etkin bir şekilde katılmalarının sağlanmasıdır.

Artık hepimiz biliyoruz ki huzurlu ve güvenli bir toplum yaratılmasının yegâne yolu, engelli vatandaşlarımızın toplum ile derhal uyumlaştırılması suretiyle onların toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesidir. Bu husus, esasen sosyal devletin tarifidir ve bunun yerine getirilmesi de sosyal devletin asli görevidir" dedi. Vali Yüksel, "Görme engelliler bu ülkenin en mümtaz vatandaşları. Anadolu topraklarının birinci sınıf insanlarıdır. Bu ülke tüm imkanlarını ve de elbette her şeyi sizlerle eşit ve birlikte paylaşmaktadır" dedi.

VALİMİZE İLGİSİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Altı Nokta Körler Hizmet Vakfı Başkanı Av. Turhan İçli de Ankara ile ilgili tüm faaliyetlerde Vakıf olarak Vali Alâaddin Yiıksel'in tecrübesini, varlığını ve desteğini her daim hissettiklerini kaydederek "Valimiz sayesinde Ankara'da Görme Engelliler adına tüm taleplerimizi dile getirebiliyoruz. Kendisine müteşekkiriz" dedi.

20.08.2014 - Anadolu


Anahtar Kelimeler : Spor Organ naklinden sonra vucudunuza kuvvet kazandırmanız iyileşme sürecinizin en önemli parçalarından birisidir. Organ naklinden sonra hangi seviyede spor yapabileceğinizi ve nasıl başlayacağınızı mutlaka doktorunuza danışınız.