*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: EKPSS Tercih Kılavuzu ne Zaman Yayımlanacak  (Okunma sayısı 702 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6555
EKPSS Tercih Kılavuzu ne Zaman Yayımlanacak
« : Aralık 19, 2020, 04:01:36 ÖS »
EKPSS Tercih Kılavuzu ne Zaman Yayımlanacak



ÖSYM tarafından açıklanan takvim doğrultusunda EKPSS sınav sonuçları bugün sabah saatlerinde açıklandı. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından süreç, tercih kuralarının çekilmesi ile devam edecek. EKPSS sonuçları ve kuraya göre yapılacak tercih işlemleri için, osym.gov.tr adresinde açık kadrolar ve taban puanlarını içeren bir kılavuz yayımlanacak. Adaylar, söz konusu kılavuz doğrultusunda tercih işlemlerini tamamlayacak. EKPSS engelli memur kadroları ve taban puanlarını içeren kılavuz ne zaman yayımlanacak?

ÖSYM tarafından 81 il merkezinde 15 Kasım 2020 tarihinde uygulanan EKPSS sınavı sonuçları, 17 Aralık tarihinde adaylar ile paylaşıldı. Memur statüsünde engelli personel istihdamı için gerçekleştirilen sınavın sonuçlarına göre kura tercihleri başlayacak. Ardından süreç, yayımlanan kılavuzda yer alan kadro ve taban puanı bilgilerine göre tercih işlemleri ile devam edecek. EKPSS tercih kılavuzu ne zaman yayımlanacak? EKPSS engelli memur kadroları ve taban puanları ne zaman açıklanacak?

EKPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI

15 Kasım 2020 tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2020-EKPSS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 17 Aralık 2020 tarihinde saat 11.00’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir.

EKPSS 2020 BAŞVURU KILAVUZU

ÖSYM tarafından yayımlanan başvuru kılavuzunda, adaylar için sınav ve sonrası süreç için detaylar yer alıyor. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak EKPSS başvuru kılavuzunu inceleyebilir, süreç ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilir.

EKPSS BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

ENGELLİ MEMUR KADROLARI VE TABAN PUANLARI 2020

15 Kasım tarihinde uygulanan EKPSS doğrultusunda alım yapılacak memur kadroları ve taban puanları için kılavuz yayımlanması bekleniyor. Söz konusu kılavuz sınav sonuçlarının belli olup adaylara duyurulmasının ardından yayımlanacak.

Sabah
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri