*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kayseri Erciyesspor-göztepe Maçının Ardından  (Okunma sayısı 2089 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Kayseri Erciyesspor-göztepe Maçının Ardından
« : Nisan 14, 2012, 03:28:10 ÖS »


TFF1. Ligi'nde evinde Göztepe ile karşı karşıya gelen Kayseri Erciyesspor, maçı 4-2 'lik skorla kazandı.


Karşılaşma sonrasında basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Kemalettin Şentürk, kendileri için önemli bir maçı galip takım olarak geride bırakmanın sevincini yaşadıklarını belirtti ve "Gençlerimizle kazandık." dedi.

Şentürk yaptığı açıklamasında kazanma konusunda devam edeceklerinin altını çizerek, "Sıkıntılarımız var. Bizim gibi hedefe giden takımda bu kadar kolay gol yemesi iyi bir iş değil. Bunu düzeltmeliyiz. Bunu aşmaya çalışıyoruz. Neredeyse lig bitti ama kolay gol yeme alışkanlığımızı bırakamadık. Bugün girdiğimiz pozisyonları değerlendirdiğimiz için kazandık. Becerikli olan taraf bizdik ve kazanan da biz olduk" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor forması ile sahaya çıkan Volkan ise kendileri için önemli bir maçı galip olarak geride bıraktıklarını belirterek, "Çok basit goller yedik ve maçı riske attık. Sonradan pozisyonları gole çevirip üstün geldik. Kazandığımız için mutluyuz." diye konuştu.

Takım arkadaşı Emre ise TFF 1. Ligi'nde ilk kez futbol oynadığını belirterek, "Play-Off şansımız devam ediyor. Biz de takım olarak sonuna kadar gideceğiz" diyerek inançlarının tam olduğunu söyledi.

Konuk takım Göztepe Teknik Direktörü Cihat Arslan ise karşılaşma süresince bireysel ve defans hatalarını çok fazla yaptıklarını dile getirerek, "Karşılaşmaya bizim bireysel hatalarımız damgasını vurdu. Deplasmanda 2 gol atıp 4 gol yiyorsak bunun izahı yok. Rakibe çok fazla ikramda bulunursanız yenilgi kaçınılmaz olur. Yanlışlara düştük maalesef. Ben takımımın bugünkü organizasyonundan şahsım adına utandım. Göztepe takımının çok büyük bir camiası var. Önümüzdeki hafta bu olumsuzluklara rağmen tarihimizin

en önemli maçına çıkacağız. Bir şekilde bunu telafi edeceğiz. Utanç içerisindeyim. Ama söz veriyorum ve futbolcularıma güveniyorum bunu telafi edeceğiz." dedi.

Göztepe oyuncularından İlhan, maç boyunca yakalanan her pozisyonun gole çevrildiği bir karşılaşma olduğunu dile getirdi ve şu açıklamalarda bulundu:

"Sonuçta mağlup olduk. Kendi kendimizi ateşe attık. 4 maçımız kaldı. Haftaya Tavşanlı Linyit maçı olmazsa olmaz pozisyonda. Bu karşılaşmadan en kötü berabere kalmamız gerekiyordu. Bundan sonra 4 maçımız var. Elimizden gelenin fazlasını sahaya yansıtmamız gerekiyor, bunu da ilk maçımızda sahaya yansıtacağız"

Göztepe takımı oyucularından Vedat ise maça iyi başladıklarını ancak maçın devamının iyi gelmediğini söyledi. Çok basit hatalarla gol yedikleri şeklinde özeleştiride bulunan Vedat, "Puan alma şansımız kalmamıştı. Bu maçın telafisini yapmamız gerekiyor. Ligin sonu geliyor. Şakası yok bu işin" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı