*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: ENGELSİZ EDEBİYAT FUARI  (Okunma sayısı 304 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
ENGELSİZ EDEBİYAT FUARI
« : Ekim 20, 2022, 04:21:57 ÖS »
ENGELSİZ EDEBİYAT FUARI

Bölgemizde 10 gündür süren yangınlar nedeniyle teşekkür paylaşımı yapamadım.
28-31 Temmuz tarihlerinde Milas Belediyesi Engelsiz Edebiyat Atölyesi Projesi'nin son etabı olan Engelsiz Edebiyat Fuarı'na engelli yazarlar olarak katılım sağladık. Bazı arkadaşlarımız kendi kitaplarını da imzaladı.
Benim gibi yeni başlayanlar ise Bizim Engelsiz Hikayelerimiz adlı kitabımızı imzaladık. Kitabımızda 19 yazarın eseri vardı. Tabiiki fuara herkes gelemedi. Gönüller bir şükür.
Bu projenin 2020 Ekim ayından beri sürdürülüp bu güne ulaşmasını sağlayan hocamız ,proje koordinatörü ve editörümüz Sn. Erdal Kara'ya özel teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca projenin sponsoru Milas Belediyesi'ne, Kültür Müdürlüğü' ne TSD Milas Temsilci Başkanı Sn. Hüsnü Tevşi'ye, Marmaris Engelli ve Engelli Aileleri Derneği Başkanı Sn. Tulgay Hasar'a ve projenin her aşamasında emek veren tüm görünen, görünmeyen kahraman paydaşlara çok teşekkür ederiz. Hayranlıkla karışık bir sinerji yaşatan günleri yaşadık. Fuara özgün yorumuyla değer katan Sn. Tolga Çandar'a da teşekkür ederiz .
Fuarda akşamları kitap imzalama yanında Erdal Hoca'mızın Yaşam Kulübesi adlı kısa filminin galası yapılıp Engelsiz Yaşam Mümkün adlı belgeseli de seyirciyle buluştu.
Çok değerli bir çalışmanın içinde olmanın gururunu yaşıyoruz.
Anadolu'dan ve bölgemizden önyargılı düşünce kalıplarını yıkan "engelsiz" yazar arkadaşlarla ve değerli aileleri ile tanışmaksa coşku ve ümit vericiydi. Fuardaki yazarlar olarak herkes kendi hikayesi adına imza atarak kitapları okuyuculara sunduk.
Sıra Bodrum'da inşallah.
Benim hikayem Kadim Sevda. İmza atmak üzere masama geçtiğimde önüme gelip kitabımızı uzatan okuyucuyla karşılaştığımda çok heyecanlandığımı itiraf etmeliyim. Hitap yazıp, imzamı atarken elimle beraber kelimelerim titredi.
Herşey çok güzeldi. Umarım bu yolda ben de yolcu olurum.

Tülin Erol

#2021anısı #Hayataizbırak
#İllegalduygular
#Kendimenasihatlar
#Yağlıdirektekalmak
#Yağlıdirekrenmesajlar


kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45