*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İşitme Engelliler Seyhan’da Düzenlenen Futsal Turnuvasında Buluştu  (Okunma sayısı 383 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6555
İşitme Engelliler Seyhan’da Düzenlenen Futsal Turnuvasında Buluştu



Seyhan Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle İşitme Engelli Spor Kulüplerinin yer aldığı Futsal Turnuvası düzenledi.

Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde gerçekleşen turnuvanın açılışına Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da katıldı. Tüm dünyada engelli insanların sorunlarına dikkat çekmek, onları topluma kazandırmak, hayat standartlarını yükseltmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla kabul edilen Dünya Engelliler Günü nedeniyle spor müdürlüğü tarafından düzenlenen futsal turnuvasının açılış karşılaşmasıyla start aldığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Bu turnuvanın anlamı büyük. İşitme engellilerin sahadaki mücadelesi gerçekten de görülmeye değer. Böyle güzel bir turnuvada bulunmak ve heyecana tanıklık etmek beni son derece mutlu etti. Emeği geçenleri kutluyorum. Engelli bireylerimizin her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

“Başkan Akay’a Teşekkür Plaketi”

Futsal turnuvasında yer alan Kurttepe İşitme Engelliler Eğitim, Gençlik ve Spor Kulüp temsilcileri de, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

DHA


 KATEGORİLER Spor
 ETİKETLER Engelliler GünüFarkındalıkFutsal Turnuvasıİşitme EngelliSeyhan Belediyesi kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri