*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Babanın Karısı Değil Üst Geçitten Attığı Bebek Felçliymiş  (Okunma sayısı 734 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Babanın Karısı Değil Üst Geçitten Attığı Bebek Felçliymiş



İstanbul Beşiktaş'ta önceki gün öğlen saatlerinde iki günlük bebeğini üstgeçitten atarak öldüren baba Seyfi Erten'in (40) ilk öğrenildiği gibi doğumu yapan karısının değil, feci şekilde can veren bebeğinin felçli olduğu ortaya çıktı.

Ablası Hülya Erten'in, geçtiğimiz pazar günü özel bir hastanede doğum yaptığını anlatan Seyfi Erten'in baldızı Güler Öğretmiş, korkunç olayla ilgili şunları anlattı:

"AİLEDE ENGELLİ VAR MI"

"Ablamın doğum sırasında suyu çekiliyor. Bebek içeride susuz kalıyor. Doğum sonrası bebeğin yüzünde tırnak izi ve morluklar vardı. Doktor, 'Bu çocukta sıkıntı var. Doğum sendromu olabilir. Mimikleri farklı. Ailede engelli birisi var mı' dedi. Biz bebeği gördüğümüzde eli ayağı sağlamdı. Kendine gelince hepsi geçti. Ablam kendine geldi. Sonrasında çocuğun yoğun bakıma alınacağı ve damar yoluyla besleneceği söylendi. Pazartesi günü de ablam ve eniştem eve geldi."

"DOKTORUN İLK DOĞUMU"

"Ablam ve eniştem, doktorun ilk doğumu olacağını öğrenince tedirgin oldular. Bebeği başka bir hastaneye götürme kararı aldılar. Eniştemin hastaneye gittiğinden haberimiz vardı. Sonrasında kendisine hastanede ne söylendi bilmiyoruz. Hastane yoğun bakımdaki bir bebeği nasıl verdi. Bu ayrı bir skandal. Hastane enişteme bebeğin belden aşağısının felçli olduğunu söylemiş. Bunun ardından da bu olay gerçekleşmiş olabilir."

"ABLAMIN HABERİ YOK"

"Ablamın olan bitenden haberi yok. Bebeğin normal şartlarda bir ölüm olduğunu biliyor. Dünden beri eşine ulaşamıyor. 'Kocam nerede, kocama ne oldu' diye sürekli bize soru soruyor. Ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Çok çaresiziz. Eniştem evladına kıyabilecek bir adam değil. Herkese yardım ederdi. Hatta kuaföründe yardıma muhtaç çocuklar için kitap toplardı. Böyle bir adabın bunu yapmasına inanamıyorum."

SUSTU

Emniyet'teki ifadesinde susma hakkını kullanan baba Seyfi Erten, dün sabah saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. Savcılıkta da susma hakkını kullanan Seyfi Erten nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

25.09.2015 - haberler.com


Etiketler: göre iyileşme süreci daha çok zaman alır.Yıllarca unutulmuş iyi bakılmamış bir bedeni düzeltmek kolay olmayacaktır Böbrek fonksiyonlarım bitmiş idrar yapamıyorum, acaba bu durumda enerji ve nefes çalışmaları