*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: ABD’de Yürek Sızlatan Olay: Engelli Öğrencisine Şiddet Uyguladı  (Okunma sayısı 487 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6555
ABD’de Yürek Sızlatan Olay: Engelli Öğrencisine Şiddet Uyguladı



Amerika’nın Ohio eyaletinde engelli çocukların eğitim gördüğü bir okulda görev yapan Cathy Girardin adlı öğretmen, okul koridorunda dokuz yaşındaki engelli kız öğrenciyi havaya kaldırıp yere vurdu. Okul yönetimi, insanlığa sığmayan hareketler sergileyen Girardin’e herhangi bir ceza vermezken öğretmenin ücretsiz izne çıkmasına karar verdi. Girardin’in şiddet uyguladığı anlar kameralara yansıdı.

ABD’nin Ohio eyaletinde bir engelli çocuğun öğretmeni tarafından gördüğü muamele infial yarattı. Cathy Girardin isimli öğretmen, sınıfa girmek istemeyen küçük kızı önce kucağına aldı, daha sonra sinirle yere fırlattı. O anlar kameralara yansıdı.

“Ücretsiz İzne Çıkardılar”

Öğrencinin annesi Alexys Wells, okul yönetiminin olayın sadece basit bir olay olduğunu söyleyip öğretmen hakkında soruşturma açmak yerine öğretmeni ücretsiz izne çıkardıklarını söyleyip duruma tepki gösterdi.

“Polis Olayı Araştırmaya Başladı”

Olay anına ait videoların sosyal medya üzerinden yayınlanmasından sonra, polis olay ile ilgili soruşturma açtı.

“Olay Anı Kamarada”

Videoda öğretmenin taşıdığı kız öğrenciyi sınıfa götürdüğü sırada koridorun sonunda havaya kaldırıp yere vurduğu anlar kameraya yansıyor.

sondakika.com


ETİKETLER ABDAmerikaEngelli ÇocukEngelli Kız ÖğrenciEngelliye ŞiddetSoruşturma kayseri engelliler derneği diyalizle yaşam engelliler derneği  kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri