*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İngiltere’de Kanser Hastası, Yağmur Altında Saatlerce Ambulans Bekledi  (Okunma sayısı 474 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6555
İngiltere’de Kanser Hastası, Yağmur Altında Saatlerce Ambulans Bekledi



Sağlık sektöründe krizin ortasında olan İngiltere’de yürek parçalayan bir görüntü kaydedildi. Kanser hastası olduğu öğrenilen 85 yaşındaki yaşlı bir adam, bahçesinde yere düşüp kalçasını kırdı. Yaşlı adam yağmur altında tam 7 saat boyunca ambulansın gelmesini bekledi.

İngiltere’de 12 bin doktor, 50 bin hemşire ve doğum uzmanı açığı bulunduğu, bunun “bu zamana kadar ülkenin sağlık sistemindeki en ağır personel krizi” olduğu belirtilirken son gelen görüntü görenleri kahretti.

“Yağmur Altında 7 Saat”

Galler’de yaşayan 85 yaşındaki kanser hastası Keith Royles, çim biçerken düşüp kalçasını kırdı. Yerinden kıpırdatılamayan yaşlı adam için hemen ambulans çağrıldı. Ancak ambulans 7 saat sonra geldi. Bu sırada yağmur altında beklemek zorunda kalan adamın hali, ülkede infial yarattı.

“Yapabilecek Bir Şey Olmadığını Söylediler”

Her şeyin hastaneden yalnızca birkaç metre ötede yaşadığına dikkat çekilirken Royles’un ailesinin talihsiz adamı kuru tutmaya çalıştığı öğrenildi. Royles’un kızı Tina, “Ambulans çağırdık ve bize 4 ila 7 saat arasında gelebileceğini söylediler. Birkaç kere daha aradık ancak yönetim yapılabilecek bir şey olmadığını ifade etti” ifadelerini kullandı.

“Çok Üzgünüz”

Skandalın ardından Galler Ambulans Şefi Lee Brooks ise “Bay Royles’un yaşadığı deneyimden dolayı çok ama çok üzgünüz. Hasta devir teslim sırasında yaşanan gecikmeler bazı hastalara hızlı bir biçimde ulaşamamamıza neden oluyor” dedi.

sondakika.com


 KATEGORİLER Dünya
 ETİKETLER AmbulansİngiltereKanser HastasıSağlık HizmetiYaşlı Adam kayseri engelliler derneği diyalizle yaşam engelliler derneği  kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri