*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Polonya’da Engelli Kamu Spotu Sosyal Medyanın Gündeminde  (Okunma sayısı 415 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6739
Polonya’da Engelli Kamu Spotu Sosyal Medyanın Gündeminde



Engelli kişilerin dışlanması ve haklarının hiçe sayılması uzun yıllardır toplumların kanayan yarası… Bununla ilgili Polonya’da yayınlanan bir kamu spotu kısa sürede büyük ses getirdi. Kamu spotunu izleyenler uzun süre etkisinden çıkamıyor.

Polonya’da engellilerin haklarının hiçe sayılmasıyla ilgili hazırlanan bir kamu spotu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Video kısa sürede en çok paylaşılanlar arasına girdi.

ALDATMA TEMALI KAMU SPOTU

Aldatma temalı hazırlanan kamu spotun engelli bir vatandaş, birlikte uyuduğu kadını öperek uyanıyor. Üzerini giyindikten sonra odadaki tekerlekli sandalyesine geçen geçen engelli vatandaş, yataktaki kadının “Kahvaltı hazırlama mı ister misin?”, “Bu arada adın neydi?” gibi sorularını yanıtsız bırakıyor.

“BEN SİZİN YERİNİZE GEÇSEM NE HİSSEDERSİNİZ?”

Bu esnada kadının kocası olduğu tahmin edilen kişi içeri giriyor. Karısı ve engelli vatandaşı birlikte gören adam, hiçbir şey demeden kadının yanına oturup ağlamaya başlıyor. İşte tam o esnada kamu spotundaki asıl mesajı veriliyor: Ben sizin yerinizi alsam ne hissedersiniz?

haberler.com


 KATEGORİLER DünyaHaberlerVideo Galeri
 ETİKETLER EngelliEngelli HaklarıKamu SpotuPolonyaSosyal Medya kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri